Gadgets

Apacer AH332 USB fleš drajv

Apacer, globalni lider u digitalnom storidžu ponosno predstavlja dolazak “must-have” gadžeta ove sezone – novi AH332 USB fleš drajv, dizajniran sa jedinstvenim klizačem u obliku strele koje vam omogućava da koristite USB samo jednom rukom. Dopadljivo sjajno crno kućište AH332 USB fleš drajva je upotpunjeno jarko obojenim klizačem oblika strele koji je dostupan u četiri žive boje – šumko zelenoj, nebesko plavoj, svetlo žutoj i glamurozno ljubičastoj, što će ovaj USB dovesti u centar pažnje.

Novi Apacerov USB fleš drajv, AH332 odlikuju brzina i sigurnost. Dizajn AH332 USB fleš drajva savršeno odgovara slici mlađe generacije; vitalnost kao i snaga akcije. Sa AH332 nema potrebe za brigom da ćete izgubiti poklopac, on je i praktičan i estetičan.

“Naš koncept dizajna je da digitalni proizvodi postepeno postanu deo života ljudi. Moda je promenljiva; svaki korisnik ima svoj poseban ukus za digitalne proizvode. To je razlog što smo posvećeni promeni naših proizvoda sa dizajnom koji obezbeđuje više opcija za korisnike” rekla je Grace Lo, pridruženi potpredsednik Apacer Commodity Business Unit-a.

Sa samo 5.5 centimetara dužine, 2.1 centimetara širine i 0.98 centimetrara debljine, AH332 je izvrstan, lagan i elegantan. Dostupan je u četiri boje i kapaciteta respektivno – 2GB šumski zelen, 4GB nebesko plav, 8GB svetlo žut i 16GB glamurozno ljubičast, savršeno odgovara vašim potrebama za brzo skladištenje u vašem digitalnom životu.

Ekološka serija AH332 takođe ispunjava RoHS kriterijume i daje doživotnu garanciju. U smislu kompatibilnosti, u potpunosti je kompatibilan sa Windows 7 i može glatko da radi sa najnovijim računarima. Pored toga, Apacer-ovi najnoviji USB fleš drajvovi stižu sa besplatnim ACE softverom za kompresiju koji omogućavaju kompresiju podataka. Dekompresija i zaštita lozinkom lako uvećavaju kapacitet za 500% istovremeno osiguravajući bezbednost podataka i privatnost.

Leave a Reply