Gadgets

Novi Digitalni Media Plejer od Apacera

Vodeći svetski proizvođač memorijskih modula i uređaja za skladištenje podataka, Apacer, pedstavio je svoj novu AL350 Digital Media Player dajući mogućnost korisnicima da na najednostavniji način gledaju filmove kod kuće.

Samo se priključi na TV, i odmah možete da uživate u svojim omiljenim filmovima, da slušate muziku ili pregledate slike koji su uskladišteni na bilo kom USB uređaju za skladištenje podataka, kao što je USB disk ili USB portabilni hard disk.

Pored jednostavnosti upotrebe, AL350 ima i HDMI (High-Definition Multimedia Interface), što vam omogućava da reprodukujete audio i video sadržaje istovremeno preko HDMI kabla. AL350 omogućava video rezolucije do 1080i/720p, obezbeđujući korisniku najviši kvalitet slike i izuzetno iskustvo u gledanju filmova. Podržava veliki broj formata fajlova; filmove u AVI, MPEG1/2 i Xvid formatima i razne muzičke fajlove koje možete reprodukovati preko AL350 na TV ekranu.

AL350 je u sjajno crnom aluminijumskom kućištu sa metalik Apacer logom, tako da njegov elegantan izgled savršeno odgovara kućnom okruženju. Pored sofisticiranog dizajna, ovaj mali i lagan uređaj zauzima minimum prostora i lako se može prenositi iz sobe u sobu ili poneti sa sobom gde god da pođete. Jednostavno, sa daljinskim upravljačem i televizorom, korisnik ima odličan audio/video kvalitet na svom home theater sistemu.

Kompatibilan sa raznim kučnim audio/video uređajima, i podržava HDMI/RCA/SCART
Portovi sa zadnje strane AL350 zgodno su postavljeni i laki za korišćenje. AL350 ima HDMI port. Jednostavno koristite HDMI kabl koji istivremeno prenosi audio i video signale i povezuje plejer sa vašim HD TV aparatom ili home theter uređajem, a vi gledajte filmove u rezolucijama do 1080i. Pored njega, AL350 ima i RC i SCART konekcije, ranije popularan standard u Evropi. To mu omogućava kompatibilnost sa svim tipovima televizora. Podržava takođe i Coaxial Audio izlaz, što omogućava visok kvalitet zvuka.

Dizajn za interakciju Čovek – Mašina

AL350 je dizajniran da se veoma lako koristi, sa Human Machine Interaction (HMI) dizajnom. Nema koplikovanih koraka da bi se plejer koristio niti je potrebno da otvarate poklopac i da biste instalirali hard disk. Jednostavno priključite USB uređaj za skladištenje podataka na kome su vaši omiljeni filmovi, kao što je USB fleš ili USB hard disk, uključite TV i možete da počnete. Plejer podržava displej na ekranu (OSD) na 13 jezika. Nije bitno gde ste, možete da se relaksirate ispred TV-a sa daljincem u ruci u neuporedivom audio/video kvalitetu AL350.

Lak, portabilan i elegantan

AL350 stiže u crnom kućištu sa sjajnom crnom aluminijumskom pločom sa metalik Apacer logoom na sebi, pa odgovara svakom stilu u kući, bez obzira u koju sobu ćete ga staviti. Lagan je kompaktan i veoma lako se instalira, što ga čini veoma portabilnim. Možete ga poneti bilo kuda.

Zahtev korisnika za prostorom za skladištenje video i audio materijala beleži izuzetan rast. Kao odgovor na to Apacer sada nudi uređaje za skladištenje velikih kapaciteta, kao što su fleš memorije, ali isto tako nudi i uređaje koji korisnicima omogućavaju da jednostavno uživaju u svom digitalnom sadržaju.

AL350 je Apacerov odgovor na ovakve potrebe jer korisnicima omogućava najjednostavniji način da koriste digitalni sadržaj sa najvišim video i audio kvalitetom. Plejer stiže sa različitim USB digitalnim uređajima za skladištenje podataka koje proizvodi Apacer i zasigurno će unaprediti vašu digitalnu zabavu.

Leave a Reply