Gadgets

AL460 – novi media plejer od Apacer-a

Novi model media plejera AL460, koji je potpisao profesionalni lider u proizvodnji memorijskih modula i storidž rešenja, Apacer, podržava Full HD,ima izlaz višestruke namene, jednostavno se povezuje i pri tom ima elegantan dizajn.

Predstavljen 5. Novembra, ovaj revolucionarni proizvod za gledanje medija omogućava svojim korisnicima lako i udobno uživanje u digitalnom audio i video materijalu, uz širok spektar izlaza.
Posmatranje digitalnog video materijala korišćenjem Apacer-ovog AL460 postaće prijatna i lako dostupna zabava za svakog korisnika multimedija. Potpuno HD kompatibilan, sa ugrađenim HDMI konektorom i rezolucijom koje je šest puta veća od tradicionalnih DVD plejera, Apacer AL460 očekivano donosi novo zadovoljstvo za Internet korisnike!

Apacer AL460 reprodukuje video visoke rezolucije filmskog kvaliteta, na 1920 x 1080p, dajući korisnicima AL460 ultimativni video i audio doživljaj. Apacer AL460 se može koristiti za reprodukciju video i audio fajlova na bilo kom televizoru ili velikom ekranu projektora i daje neverovatno dobar kvalitet slike bogate detaljima, zadovoljavajući čak i najizbirljivije!

Pored toga, Apacer AL460 pruža svojim korisnicima najviši nivo fleksibilnosti različitih metoda za izlazno povezivanje, uključujući HDMI, Komponentni Konektore i AV konektor. AL460 takođe ima dvostruku USB konekciju za skladištenje podataka, zbog čega je ovaj medija plejer vrlo fleksibilan i vrlo prilagodljiv.

Apacer AL460 dolazi sa funkcijama podršku većine vrsta audio-video formata, što ga čini uređajem koji morate imati za sofisticirane i česte Internet korisnike. Bilo za 720p za RMVB / RCG, ili 1080p za TS, ISO datoteku, ili tradicionalne AVI ili MPG datoteke, Apacer AL460 pouzdano daje svojim korisnicima najviši kvalitet doživljaja gledanja.

Osim toga, Apacer AL460 takođe u potpunosti podržava titl funkciju na različitim formatima, uključujući i SRT, SSA, SUB, SMI, and SUB+IDX prevode donoseći AL460 korisnicima odličnu zadovoljstvo gledanja videa i na stranom jeziku.

Korisnici AL460 Media Player-a mogu jednostavno da povežu USB drajv ili eksterni disk sa Apacer AL460 plejerom, da povežu AL460 sa televizorom i da istog trenutka počnu da uživaju u audio ili video fajlovima! Korisnik može da bira podešavanja i bira opcije po sopstvenom izboru daljinskim kontrolerom. Kontrolni interfajs ima lako prepoznatljive i za upotrebu lake grafičke simbole, pa korisnik može bez nedoumica da upravlja ovim praktičnim media plejerom. Pored toga, AL460 podžava funkciju umrežavanja za korisnike koji žele da uživaju u video/audio fajlovima preko kompjutera. Nema potrebe za kopiranjem fajlova na disk. Trenutno umrežavanje – kakvo zadovoljstvo!

Apacer AL460 ne samo da je zgodan i lak za upotrebu i povezivanje, on je i dizajniran da lepo izgleda. Njegova aerodinamična i moderna spoljašnjost čine ga elegantnim komadom periferije u svakom prostoru, dopunjavajući zadovoljstvo zabave time što se uklapa u svaki enterijer. Sjajna finalna obrada ide uz svaki dekor!

Leave a Reply