Gadgets

Apacer AL670 – medija plejer naredne generacije

Apacer je dobio još jednu rundu na polju digitalne zabave predstavljanjem svog AL670 digitalnog medija plejera naredne generacije. Sa ovim plejerom nove generacije, korisnici mogu da uživaju u svojim omiljenim filmovima i pesmama u full HD-u sa zapanjujućim doživljajem zabave na velikom TV ekranu preko mrežne veze ili USB uređaja za skladištenje podataka.

Kako podržava DTS digitalne audio formate, Apacer-ov novi AL670 medija plejer obogaćuje performanse video reprodukcije visokim kvalitetom audio formata, kreirajući savršeno okruženje digitalnog bioskopa za zabavu vaše porodice i prijatelja i uživanje u vašim omiljenim filmovima i muzici.

AL670 takođe može da pristupi NAS mrežinim podacima kako bi unapredio mogućnost razmene digitalnih kućnih medija. Pored toga, njegova nova ugrađena funkcija – BitTorrent medija preuzimanje – omogućuje vam da uživate u mnoštvu multi-media sadržaja na Internetu. AL670 podržava većinu popularnih formata medija fajlova da biste mogli da uživate u svim vrstama filmova ili pesama.

Zahvaljujući svojoj višestrukoj funkcionalnosti, AL670 je idealan dodatak za svaki kućni sistem za zabavu.

AL670 nudi punu sposobnost za HD video reprodukciju i povezivanje. Podržava većinu popularnih medija fajlova i formata za titlove, više nego trenutno dostupni medija plejeri na tržištu! Svi popularni medija formati fajlova, kao što su m2ts, MKV, H.264, TS i ISO fajlovi za 1080P, RMVB i RM za 720P, mogu da se reprodukuju bez teškoća, kao i tradicionalni AVI i MPG fajlovi, ili formati titlova kao SRT, SSA, SUB, SMI i SUB+IDX.

AL670 podržava razne I/O portove. Za izlaz, obezbeđen je component video, AV, HDMI i optički izlaz. Za ulaz, pored postojećeg dual USB porta za povezivanje sa USB drajvovima i eksternim hard diskovima, tu je i mrežna veza za direktan pristup mrežnim računarima. Pošto AL670 podržava NAS funkciju, ne samo da možete reprodukovati medija fajlove sa mrežnih računara, nego možete reprodukovati i medija fajlove sa storidž uređaja povezanih sa medija plejerom na mrežnim kompjuterima.

Kako bi stvorio idealno okruženje kućnog bioskopa, AL670 je opremljen revolucionarnim audio sposobnostima koje uključuju DTS surrounding sound tehnologiju Blue-ray filmova, a može atomatski da dekoduje DTS audio ili ga pošalje na pojačavač kako biste uživali u okružujućem zvuku sa virtuelnom realnošću.

AL670-ova nova ugrađena BitTorrent funkcija preuzimanja vam omogućava da prikupite neograničene medija resurse sa interneta. AL670 je alatka udobna za korisnika. Grafičke opcije omogućavaju da lako pravite izor kroz menije. Jedan pritisak na hotkey dugme daljinskog upravljača omogućava trenutni pristup to meniju Movie-Music-Photo kako bi izabrali svoje medija fajlove.

Kao i AL460, nova generacija AL670 je jednostavnog,  ali elegantnog dizajna sa metalik finalnom obradom i futurističkim linijama.

4 thoughts on “Apacer AL670 – medija plejer naredne generacije

 1. Redakcija Post author

  Treba očekivati da će List Computers uvesti i ovaj model, za sada je tu Al460 a dobra vest je da mu je cena pala na samo 5900 dinara.

 2. Milorad Milutinović

  Kupio sam ovaj uređaj i eksterni disk iste firme pre par dana i još sam u fazi ispitivanja. Nažalost, nemam LCD/LED/Plasma TV, tako da uređaj još uvek ne može da se pokaže u punom svetlu. Kupovinom uređaja želeo sam da dobijem mogućnost da preko 5.1 risivera i zvučnika ostvarim surround zvučni efekat. Tako nešto se još nije desilo, ali se nadam da to ima veze sa risiverom, jer (još uvek) ne posedujem daljinski upravljač za taj uređaj (pioneer vsx-c100), pa nisam u mogućnosti da na njemu podesim DTS ili Dolby zvuk.
  Voleo bih da neko prokomentariše ovo što sam rekao, toliko sam informacija prikupljao sa neta, da više nisam siguran šta je od svega ovoga u vezi sa zvukom u stvari istina.
  Drugi problem je vezan za titlove, jer za većinu istih titlovi se ne učitavaju ni automatski, niti ih u podešavanjima mogu dobiti. I tu sam potražio informacije na forumima, od ljudi koji, eventualno, imaju ovaj uređaj, ali bez obzira na razna isprobavanja (isto ime video fajla i titla, različito ime, podešavanja u “subtitle” meniju), još nisam uspeo da dobijem iste. Molim za pomoć, ako neko nešto zna o ovome.
  Inače, uređaj je jako brz, jednostavan, potpuno logičan i nadam se da ću uz podešavanja koja sam gore pomenuo i još neka druga (koja imaju veze sa umrežavanjem) dobiti uređaj za potpuno opuštanje i uživanje.

Leave a Reply