Gadgets

Apacer AP520 USB hab

Danas, svako želi laptop koji je najpogodniji za njegov ili njen stil života. Kako laptopovi postaju tanji i lakši, manji broj USB portova ograničava broj uređaja koji mogu da se koriste u isto vreme.

Apacer je našao rešenje za vas predstavljanjem AP520 USB haba. AP520 je živih boja, ultra kompaktan, lak za nošenje, okrugli 4 portni USB hab koji se napaja ili sa USB-a ili eksternim napajanjem tako da u isto vreme može da opsluži nekoliko uređaja sa visokom potrošnjom, čineći ga najtraženijim USB habom ovog leta.

Mnogi razni USB uređaji, kao što su miš, portabl hard disk, fleš drajv i čitač kartica mogu da se koriste u isto vreme. Većina laptopova ograničeni su samo na dva ili tri USB porta, ostavljajući korisniku utisak ograničenja. Laptop korisnici su sada oslobođeni ovog problema i više ne moraju neprestano da priključuju i isključuju USB uređaje jer AP520 ima četiri porta koji omogućavaju korisniku da imaju priključena bilo koja 4 USB uređaja u isto vreme.

AP520 je dizajniran da bude lagan i kompaktan. Težak je samo 32 grama i idealan je za laptop korisnike. Kablovi koji se uvlače štede prostor i izgubljeni kabl je stvar prošlosti. Između svakog USB porta ima dovoljno prostora tako da se kablovi uređaja neće mrsiti i preplitati.

Leave a Reply