Gadgets

Uhvatite momenat sa fleš karticom ultimativne brzine

Apacer Technology Inc, u svetu priznati proizvođač digitalnih storidž uređaja predstavio je nove fleš kartice velike brzine. Radi se o fleš karticama CF600X i SDHC karticama klase 10. Sa Apacer CF600X na 90MB/93MB (čitanje/upis) u sekundi i SDHC klase 10 na 10MB (upis) u sekundi, digitalni fotografi mogu na njima lako i pouzdano da uhvate svaki trenutak bez bojazni da će kartica biti usko grlo. Digitalni fotografi mogu sada da zapamte svaki fotografski momenat bez ikakvog čekanja, čak i kada ptica širi svoja krila, a dete preskače konopac ili kada se desi izuzetan momenat na sportskom terenu.

Brzina čitanja i pisanja Apacer CF600X je zapanjujuća, što je veoma atraktivno za zahtevne digitalne fotografe. CF600X podržava quad-channel tehnologiju transfera podataka i ima ubrzanje transfera do 90MB/s (čitanje) i 93MB/s (upis), premašujuću CF350X za više od dva puta! Sa ovako velikom brzinom, Apacer CF600X učiniće slikanje lakim, zadovoljavajući profesionalce ili ozbiljne amatere koji se bave digitalnom fotografijom, a traže da mogu precizno i glatko da naprave seriju uzastopnih snimaka, RAW fajlova ili pokretnih objekata.

Apacer CF600X je dostupan u kapacitetima od 8GB i 16GB, a odgovara CF4.1 specifikaciji. Pored toga, CF600X sa ugrađenom Error Correcting Code (ECC) funkcijom automatski otkriva i koriguje svaku grešku u podacima, kako bi se izbeglo svako oštećenje dragocenih fajlova. Takođe, CF600X je opremljen i Global Wear Leveling tehnologijom, koja efikasno produžava očekivani živtni vek fleš kartice.

Dizajnirana da odgovara trendu kamera široke potronje, Apacer SDHC fleš kartica klase 10 Flash ima brzinu upisa preko 10MB u sekundi, i dostupna je u kapacitetima od 8GB, 16GB i 32GB.

Leave a Reply