Gadgets

Ultra kompaktni Handy Steno AH127

Kompanija Apacer, poznati globalni lider na polju memorija i digitalnih storidž uređaja je juče na Tajvanu predstavila svoj novi model USB fleš drajva iz serije Handy Steno. Radi se o ultra kompaktnom i veoma tankom modelu AH127. Ovaj super mini fleš drajv je ne samo kompaktan nego i veoma lagan. Sofisticirani Apacerov AH127 je suština portabilnosti koju USB fleš drajv može da dostigne.

Dimenzije i kapacitet čine da model AH127 bude stvarno mnogostran USB drajv. Korisnik može da ga nosi i čuva i u novčaniku ili u futroli za ID karticu ili da koristi lančič koji stiže uz njega kako bi ga zakačio na privezak. Može da se zakači i na traku mobilnog telefona ili uz ključeve. Apacerov AH127 je lak kao pero i može svuda.

Iako je ultra lagan i ultra mini dimenzija, Apacerov AH127 je moćan portabilni storidž uređaj. Kod ovog mališe je primenjena Chip-on-Board (COB) tehnologija koja efikasno smanjuje dimenzije USB drajva i istovremeno štiti podatke jer je vodootporan, otporan na prašinu i ima anti-šok funkciju.

COB tehnologija savršeno spaja brzi fleš memorijski čip, štampano kolo i spoljašnjost proizvoda u jedan otporan, savršeno zatvoren praktični memorijski storidž proizvid koji zadovoljava najzahtevnije data storidž zahteve.

Apacerov AH127 ne samo da koristi najnaprednije tehnologije u hardveru i svojoj konstrukciji, on je i dizajniran da ima vitak i moderan izgled i može da bude dopadljiv dekorativni detalj. Dostupan je u modernoj beloj boji i opremljen je sjajnim lančićem sa metalnim perlama. Ne samo da je praktičan, već može da se koristi da pokaže lični ukus i stil.

Dostupan je sa kapacitetima skladištenja od 2GB do 16GB i stiže sa ACE softverom za kompresiju koji efikasno komprimuje podatke, tako da sa njim kapacitet može da se poveća do 500% posle kompresije.

Leave a Reply