Gadgets · PC računari

Apacerov novi Handy Steno AH521

Dođite do izražaja: elegantan AH521 USB drajv dolazi sa 60 dana trajal verzijom 2009 Norton Internet Security. Apacer Technology Inc., svetski lider za memorijske module i digitalno skladištenje podataka, predstavio je novi USB 2.0 fleš drajv – AH521 – koji će se dopasti korisnicima koji žele da dođu do izražaja.

AH521 USB drajv obezbeđuje visok kvalitet kako materijala tako i dizajna sa legurama cinka i elektro poliranim komponentama, USB konektorom na izvlačenje u poluprovidnom kućištu i plavim LED indikatorom. Ova kombinacija ostavlja utisak luksuza i odmerene elegancije. Iza modernog izgleda AH521 nudi do 16 GB kapaciteta preko USB 2.0 interfejsa visokih performansi. Pord toga, AH521 ćete dobiti sa punom verzijom 2009 Norton Internet Security koju možete probati 60 dana, tako da možete bezbrižno uživati u “zero-impact storage” i bezbednosnim prednostima.

AH521 je sofisticiran, pa ipak praktičan, USB 2.0 fleš drajv koji se uzdiže iznad standarda, neuporediv sa dizajnom današnjih fleš drajv proizvoda. Korišćeni su materijali visokog kvaliteta za glatko savremeno kućište sa atraktivnom paletom boja. Metalni okvir štiti USB konektor na izvlačenje dok drajv čini lakim za nošenje na traci. Kada je drajv u funkciji, skriveni LED indikator emituje blještavo plavo svetlo.

Apacerov AH521 USB drajv predstavlja suštinu superiornog dizajna, kako po selekciji materijala od kojih je izrađen, praktične upotrebe ili performasi, obezbeđujući novi nivo sofisticiranosti u ovoj kategoriji proizvoda. Dostupan je u različitim kapacitetima, od 4GB pa sve do 16GB.

2009 Norton Internet Security u paketu sa Apacer AH521 je stvorio novi industrijski standard za brzinu, performanse i bezbednost proizvoda. Samo ukucajte Apacerov serijski broj sa pakovanja i možete lako preuzeti i koristiti punu verziju Nortona 2009. Da biste obezbedili da performanse vašeg računara ne budu ugrožene zbog sigurnosti, glavni cilj u dizajniranju Nortonovog 2009 proizvoda je “zero impact security” (nulti uticaj na bezbednost). Podržano je preko 300 unapređenja u skoro svim oblastima produkcije, od endžina za skeniranje do korisničkog interfejsa

Leave a Reply