Gadgets

Apacer predstavio Bluetooth laserski miš M631

Apacer, vodeći brend u digitalnom skladištenju podataka, objavljuje puštanje na tržište M631, najnovijeg Bluetooth laserskog miša, koji je specijalno dizajniran za profesionalce koji rade sa notebook kompjuterima.

Apacer-ov M631 koristi Bluetooth transmisionu tehnologiju, omogućavajući mu da se poveže sa notebook kompjuterima opremljenim Bluetooth-om bez dodatnih prijemnika. Osim toga, M631 je dizajniran sa funkcijom za čuvanje energije, što znači da korisnici lako kogu da kontrolišu svoju potrošnju energije. Ergonomski dizajnirani M631 može da pruži potpun oslonac za korisnikov dlan, omogućavajući mu da duže radi bez neprijatnosti. Sa izuzetnim dizajnom i funkcijom, Apacer-ov M631 Bluetooth laserski miš je najbolji izbor za profesionalce koji traže miša visokog kvaliteta koji je funkcionalan i lak za korišćenje.

Apacer-ov M631 je najbolji pribor za laptop opremljen Bluetooth tehnologijom. M631 nema dongl, i sa lakoćom može da ga koristi svaki korisnik, ovog funkcionaqlnog miša visokog kvaliteta. Korisnici M631 mogu da se opsute, jer ne moraqju da brinu da li će izgubiri prijemnik. Ovaj ingeniozni dizajn oslobađa USB hab za ostali pribor opremljen USB vezom. Pored toga, Apacer-ov M631 koristi naprednu lasersku tehnologiju na 1,200 tačaka po inču (DPI) rezoluciji, obezbeđujući pouzdanu kontrolu i precizan rad. M631 savršeno odgovara potrebama profesionalaca u izboru mobilnog miša.

Apacer-ov M631 ima tri moda štednje energije koji čuvaju energiju za maksimalno trajanje baterije, što znači da korisnik ne mora da brine o čestom menjanju baterija. Pored toga, M631 je dizajniran sa ugrađenim indikatorom statusa baterije, što ga čini ekstremno lakim za korisnike jer zanju kada treba dopuniti bateruju.

Ergonomski dizajn modela M631 garantuje da korisnikov dlan ima potpun oslonac tokom dugih časova korišćenja, tako da i tokom dugih vremenskih perioda korisniku ostaje udobno sa ovin dobri dizajniranim mišem. Pored toga, M631 ima pet funkcijskih tastera, omogućavajući brzo manevrisanje kada radite sa ovim praktičnim i elegantnim mišem. Na primer, njegov 3D-skroling dizajn i fini točkić za skrolovanje omogućavaju korisniku da lako skroluje na goe i na dole kada pretražuje dokumenta. M631 je dostupan u modernoj srebrnoj i elegantnoj braon boji, a specijalno obrađena površina miša dodaje eleganaciju i sofisticiranos svakom laptopu.

Leave a Reply