Gadgets · PC računari

Apacer Share Steno AC202 2,5″ eksterni disk

Novi Apacerov Share Stenao AC202 je eksterni hard disk modernog izgleda, dizajna lakog za rukovanje i sa antišok trakom. Globalni lider u oblasti memorija i storidž uredjaja, Apacer, predstavio je svoje novo kućište za eksterne hard diskove AC202. Apacerovi eksterni diskovi opremljeni su One Touch sitemom za bekapovanje i antišokom, a neki od modela imaju funkciju skupljanja kablova i transmisiju velike brzine.

2.5″ SATA eksterni disk je opremljen elegantnim aluminijumskim kućištem koje je čvrsto i omogućava odvođenje toplote. Njegova antišok traka je testirana da preživi padove sa visine od 90cm, dajući tako perfektnu zaštitu hard diska od slučajnih padova. Funkcija OTB (Smart Copy: One Touch Backup) je druga stavka u dizajnu koja pojednostavljuje dvosmerno kopiranje fajlova između kompjuteta i hard diska kako bi se osigurala sigurnost skladištenja važnih podataka. Softver koji je priložen – BackupManager, omogućava korisniku da particioniše storidž prostor u Security yonu i Public zonu i da razmenjuje fajlove sa osiguranom privatnošću. Dostupan je u dve varijante izgleda; elegantno crno kućište i otmeno crveno, oba sa osećajem za modu. Kapacitet AC202 je u rasponu od 250GB do 500GB.

Da bi se hard disk zaštitio od oštećenja prilikom pada, AC202 je opremljen antišok trakom i aluminijumslim kućištem kao dvostrukom zaštitom. Specijalno dizajnirana antišok traka omogućava jednostavnu portabilnost i štiti od ogrebotina. Još važnije, otporna je an padove sa visine do 90cm, štiteći tako važne podatke.

The BackupManager softver omogućava ručno podešavanje bekapa podataka. Takođe može da particioniše disk u Security Zone i Public Zone. Ova jedinstvena funcija daje korisniku mogućnost da sakrije privatne podatke dok radi, štiteći privatnost kada deli prostor na disku sa drugima. Osim svoj e upotrebljivost, BackupManager još omogućava pet različitih UI kolor šema koje korisnik bira po želji.

AC202 omogućava dva načina za bekap podataka; manuelni sa BackupManager-om i bekap na jedan dodir “one touch backup” (OTB). Korisnik jednostavno pritisne bekap dugme da bi kopirao važne slike, muziku ili video fajlove na željenu lokaciju i bekapira podatke na efikasan način. Korisnici mogu da izaberu šta će bekapirati u BackupManager-u. Sa jednostavnim i jasnimi interfejsom, nema potrebe za čitanjem instrukija iz uputstva za bekap podataka.

Leave a Reply