Gadgets

Apacerov atraktivni PH152 USB hab

Doterajte svoje radno mesto zabavom – habom sa superiornim stilom, brzinom i kapacitetom.

Apacer je predstavio PH152 USB 2.0 Hub, inovativni proizvod ovog svetskog lidera u oblasti memorija i storidž uređaja, dizajniran da bude zabavan i praktičan u isto vreme.Prateći u stopu svog uspešnog prethodnika, Apacerov PH150 USB 2.0 hab, novi PH152 ima četiri USB porta na habu sa inovativnim i za korisnika udobnim dizajnom.

Sa svojim obrtnim dizajnom USB portova, PH152 omogućava korisnicima da lako povežu do četiri high-performance USB periferala i velikih uređaja odjednom, uključujući i kamere visoke rezolucije, skenere, printere, storidž uređaje i slično. Pored toga, Apacerov PH152 USB 2.0 Hub ima nekoliko inovativnih osobina uključujući dizajn koji omogućava klizanje delova haba, kako bi se zadovoljile korisnikove potrebe.

PH152 USB 2.0 Hub je dizajniran imajući udobnost korisnika na umu. Sa svojom privlačnom spoljašnošću, Apacerov PH152 USB 2.0 Hub je stoni pribor i kad je u upotrebi i kad nije. Specijalno, dizajn magične kocke Apacerovog PH152 daje mogućnost korisniku da da lako organizuje i zapamti koji je uređaje priključio na na hab. Takođe, dvoportni rotacioni dizajn omogućava klizanje i slaganje njegovih USB portova premo potrebi korisnika dok je istovremeno obezbeđena veza i transfer je efikasan i udoban. Apacer PH152 USB 2.0 Hub ima četiri USB porta, omogućavajući tako korisniku da doda do četiri USB periferala istovremeno na PC ili laptop. PH152 može da se istegne za 75 stepeni i tri USB porta mogu da se rotiraju za 90 stepeni. Promenljiva konfiguracija i ingeniozni dizajn priža korisniku veći nivo fleksibilnosti kada povezuje različite uređaje. On može da se izduži prema potrei i pametno izbegne da USB portovi smetaju jedan drugome.

Apacerov PH152 USB 2.0 Hub jij samo dobro dizajniran; on je takođe i superioran digitalni periferijski proizvod sa odličnom brzinom i performansama. PH152 je 100% kompatibilan sa USB 2.0 specifikacijom i unazad je kompatibilan sa USB 1.1 takođe. Omogućava do 480 Mbps brzinu prenosa, što je 40 puta brže do USB 1.1, omogućavajući superiornu brzinu povezivanja kada se povezuje sa laptopom ili sa PC-jem.

Sa ovako neograničenom brzinom i stabilnim performansama, korisnik koji odabere Apacerov PH152 USB 2.0 Hub može da očekuje efikasno organizovanje svih digitalnih periferala transfer podataka. Iako PH152 može većinu vremena da se koristi bez potrebe za zasebnim izvorom napajanja, opcioni adapter je dostupan za USB uređaje koji troše više energije, kao što su CD-ROM/CD rezači, eksterni hard diskovi i printeri.

PH152 takođe podržava bus-power i self-power modove rada. Apacerov PH152 sa plug-and-play funkcijom i njegova hot swapping funkcija znače da je potpuno funkcionalan USB 2.0 hub proizvod sa ingenioznim dizajnom eksterijera. Detekcija strujnog preopterećenja i zaštitne funkcije čine ovaj proizvod odličnim periferijskim uređajem sa beskompromisnim bezbednosnim osobinama.

Leave a Reply