Gadgets · PC računari

Apacerov novi AB611 3.4GHz RF Wireless Presenter

Apacer, svetski lider u proizvodnji memorijskih modula i hardvera i softvera za digitalno skladištenje podataka, predstavio je AB611, 2,4GHz Wireless Presenter idealan za kompanije i individulano korišćenje. Ovaj uređaj predstavlja najnapredniji i njsvestraniji alat za prezentacije na tržištu.

Apacer AB611 2.4GHz Wireless Presenter je dizajniran da objedini funkcije laserskog pintera, bežičnog miša, dugmadi za prečice za PowerPoint koje omogućavaju funkcije page-up i page-down i 4GB USB fleš drajva u jednom pakovanju koje je malo, zgodno i lako za nošenje.

Sa svojom jedinstvenom glatko crnom lakiranom spoljašnjošću, elegantno oblikovanom, Apacer Wireless Presenter postaje prvi izbor za svakog profesionalnog prezentera

Brzo i lako uparivanje u tri koraka za tri sekunde

Apacer AB611 2.4GHz RF Wireless Presenter objedinjuje savremen dizajn koji svaki korak u prezentaciji čini lakšim. Korisnik jednostavno ukloni USB dodatak sa transmitera, uključi ga u laptop ili PC koji se koristi tokom prezentacije i Presenter je spreman za rad. U tri jednostavna koraka, za samo tri sekunde, Apacer AB611 2.4GHz RF Wireless Presenter može da vam pomogne prilikom prezentacije da postignete najprofesionalnije rezultate. Pored toga, zbog jedinstvenog quick-pairing-a, nije mu potreban nikakav dodatni softver za rad.

Uvećana dugmad, izvrsno rukovanje

Presenterova osobina da ima uvećanu dugmad za kontrole i superioran osećaj dok ga držite u ruci, čine ga jednostavnim alatom i za dešnjake i za levoruke korisnike. Ugrađen laserski pointer i miš sa kontrolom kursora, Apacer AB611 2.4GHz RF Wireless Presenter pretvaraju u osnovni uređaj za prezentacije bez muke. Prezenterova 2.4 GHz bežična radio frekvencija pokriva krug od 20 metara i ima radnu zonu od 360 stepeni, tako da je vrlo prilagodljiv kako velikim, tako i malim prostorima za prezentacije.

Četiri-u-jednom Presenter, ugrađen 4GB USB drajv

Apacerov AB611 2.4GHz RF Wireless Presenter ima jedinstvenu osobinu – ugrađen USB dodatak sa 4GB USB fleš drajvom . Apacerov izuzetan dizaj ugrađenog USB drajva sa velikim kapacitetom od 4GB znači da prezentator raspolaže ne samo sa kompaktnim nego i sa svestrano upotrebljivim uređajem za sve potrebe tokom prezentacije.

Prezenter stiže sa Apacerovim softverom za prezentacije sa Present Cursor funkcijom koja omogućava obeležavanje direktno u PowerPoint slajdovima. Dodatno, uz doteran izgled Presentera i USB fleš drajv dobićete i kožnu futrolu za lakše nođenje i čuvanje. Napaja se sa dve AAA baterije, što omogućava trajan i pouzdan rad. Baterije se lako zamenjuju.

Leave a Reply