Gadgets

Apacerov novi Data Transfer Hub PH250

Apacer je ovih dana predstavio svoj novi inovativni USB hub, Data Transfer Hub PH250 sa PC-to-PC data transfer mogućnostima neograničene brzine i kapaciteta. Ovaj uređaj današnjim snalažljivim korisnicima otvara nove mogućnosti za upotrebu postojećih storidž i perifenih uređaja.

PH250 USB 2.0 Data Transfer Hub omogućava perfektno rešenje za transfer podataka između više PC-ja ili storidž uređaja bez potrebe za komplikovanom instalacijom mreže.

Njegovi USB portovi omogućavaju vezu sa do tri uređaja istovremeno. PH250 korisnici će istovremeno moći da koriste udobnost kompatibilnosti USB portova unazad, sa oba tipa uređaja – High-Speed USB 2.0 i USB 1.1 (male i pune brzine).

Apacerov PH250 USB 2.0 Data Transfer Hub je opremljen inovativnom Data Link funkcijom, što ga čini lakim i svestranim uređajem za transfer podataka. Sa PH250 je moguć lako transfer podataka sa PC-ja na drugi PC ili na razne storidž uređaje. Jedinstvena plug-and-play Data Linking funkcija visokih performansi čini ga ekstremno lakim za transfer podataka direktno sa PC-ja na PC, bez potrebe za dodatnim storidž medijima ili instalacijom mreže koje je obično kopmplikovana.
Apacerov PH250 USB 2.0 Data Transfer Hub omogućava korisnicima najefektivnije rešenje za brzu i laku razmenu fotografija, muzike, video i drugih fajlova između dva PC-ja. Sa Data Link funkcijom, PH250 omogućava brz transfer podataka.

Kada se podaci prenose kroz tradicionalnu mrežu, transfer je limitovan propusnom moći mreže. Ili, kada se podaci prenose pomoću eksternih storidž uređaja, transfer je ograničen kapacitetom eksternih storidž uređaja. Apacerov PH250 može da obezbedi brzine prenosa do 480Mbps kada se transfer odvija između dva PC-ja, i kada se transferuje sa uređaja na uređaj, podržava neograničen kapacitet. Pored toga PH250 može da se koristi skoro uvek bez potrebe za spoljnim napajanjem iako je opcioni adapter dostupan za nabavku kada se koriste USB uređaji koji troše više struje, kao što su CD-ROM/CD rezači, eksterni hard diskovi ili printeri.
Apacerov PH250 USB 2.0 Data Transfer Hub omogućava korisniku da doda više USB 2.0 periferijskih uređaja visokih performansi na kompjuter. USB 2.0 hub je potpuno kompatibilan sa USB 1.1 specifikacijom kao i sa ranije korišćenim USB 1.1 uređajima, koje možete da nastavite da koristite kao i do sada. Sa plug-and-play funkcijom, hub ne zahteva komplikovane instalacione procedure. Samo se priključi na kompjuter. Apacerov PH250 podržava Bus-power (bez adaptera) i self-power (sa adpterom) modove. Ima detekciju strujnog preopterećenja i zaštitu, povećavajući bezbednost proizvoda.

Leave a Reply