Gadgets

Apacerov novi Handy Steno AH224

Apacer Technology Inc., svetski lider u proizvodnji memorija i digitalnih storidž uređaja predstvio je još jedan novi proizvod u svojoj seriji Handy Steno. Radi se o modelu AH224. Sa Extra Large kapacitetom od 32GB i 64GB ovaj fleš drajv zadovoljava rastuće potrebe korisnika za kompaktnim i portabilnim čuvanjem podataka.

Ovaj elegantno dizajnirani USB fleš drajv se izdvaja pre svega svojim velikim kapacitetom. Novi Handy Steno AH224 je raspoloživ u kapacitetima od 32GB i 64GB. Očigledno je dizajniran kako bi zadovoljio rastuće potrebe korisnika za čuvanjem i prenosom velikih fajlova koji se danas koriste u digitalnim uređajima.

Pored velikog kapaciteta, AH224 USB fleš drajv svojim izgledom odslikava i osećaj za kvalitet i sofisticiranost stila. Njegovo super-slim kućište čini ga idealnim da sklizne u džep. Više od njegove osnovne namene – da nosi fajlove sa dokumentima – AH224 USB fleš drajv nudi svoj veliki kapacitet za muziku, fotografije, pa čak i high definition filmove. Vaši najveći fajlovi i folderi sada idu sa vama.

Tržište storidž uređaja velikog kapaciteta brzo raste; to se dešava zato što sve više ličnih digitalnih uređaja mogu da operišu sa video klipovima visoke rezolucije, slikama i drugim media aplikacijama. AH224 USB fleš drajv zadovoljava potrebe svakog tehnofila za najvišim kapacitetom i performansama. Sa kapacitetom do 64GB i visokim performansama intefejsa, AH224 USB fleš drajv olakšava preuzimanje i nošenje sa sobom velikih digitalnih fajlova.

Sa današnjim digitalnim stilom života, kompaktan digitalni storidž uređaj postaje osnovna potreba. Imati svoje fajlove sa sobom na poslu, kod kuće ili na putu je udobnost koju svako ceni. Samo 7mm debeo AH224 USB fleš drajv je lak za čuvanje i nošenje. Gde god da ga stavite, u džep ili torbu, praktično lagan i elegantan AH224 USB fleš drajv daje vam mogućnost da ponesete svoje fajlove gde god da krenete. Lak za rukovanje, zgodan i sa ultra velikim kapacitetom, novi AH224 USB fleš drajv postaje vaš idealni digitalni kompanjon.
Svi korisnici Apacer Handy Steno USB fleš drajv modela mogu da preuzmu Apacer Compression Explorer (ACE) softver sa http://ACE.apacer.comkako bi povećali kapacitet fleš drajva do fantastičnih pet puta. ACE je napredna aplikacija koju je dizajnirao Apacer i koja omogućava najefikasnije rešenje za čuvanje fajlova i zaštitu pasvordom. Sa visokim ocenama u medijima ACE je kod korisnika računara postao jedna od najcenjenijih tehnologija za kompresiju. Da bi omogućio svim svojim korisnicima prednosti kompresije od pet puta, ACE je dostupan za sve modele Handy Steno USB drajvova.

Leave a Reply