Gadgets

Apacerov novi Handy Steno AH325

Izuzetan dizajn sa USB konektorom na izvlačenje koji je lak za rukovanje, čini Apacerov Handy Steno AH325 posebno modernim i sa Zen jednostavnošću.

Apacer je predstavio još jedan novi model USB fleš drajva. Ovaj svetski lider u proizvodnji memorija i digitalnih storidž uređaja je predstavio Handy Steno AH325 za koji je izabran popularni savremeni stil: Zen.

Držeći se stila koji štiti okolinu, ovaj uređaj nije obojen i nema dodatnih komponenata osim ugraviranog logoa na originalno crnoj površini materijala.

Na prednjoj strani je Apacer logo ispisan na brušenoj osnovi. Ugravirani dekorativni zavrtnji u ćoškovima simbolizuju izdržljivost i trajnost proizvoda. Zadnja strana ima potpuno različit dizajn od prednje.

Kao rešenje čestog problema gubljenja poklopca USB drajva, ovaj model nudi konektor na izvlačenje koji rešava ovaj problem. Jednostavnim klizanjem prema napred izvlači se konektor i možete pristupiti važnim podacima bez briga da ćete zaturiti poklopac USB drajva. Idealno je rešenje za čuvanje vrednih fotografija, dokumenata ili video i audio fajlova. AH325 daje vam jednostavan, ali otmen izgled koji perfektno demonstrira “Zen” stil. Dostupan je u kapacitetima od 2GB do 32GB.

AH325 USB fleš drajv je u veoma popularnom Zen stilu koji je prihvaćen u arhiotekturi kao primarni koncept, predstavljajući moderan, a opet i jednostavan i izuzetan dizajn. On spaja Zen koncept i običan storidž medij dodajući novi element crnoj osnovi. Spoj Zen ideje i jednostavnog ali izuzetnog dizajna podario je jednostavnom USB fleš drajvu posebnu filozofiju dizajna.

Iza neobičnog dizajna AH325 USB fleš drajva je praktičan USB konektor na izvlačenje. Da biste ga koristili, jednostavno pomerite klizač i možete početi da pamtite ili čitate podatke sa njega, posle čega ga jednostavno vratite nazad. Nema potrebe da brinete o tome gde ste ostavili poklopac.

Svojim kompaktnim dizajnom, jednostavnim oblikom, i otvorom za traku sa zadnje strane AH325 USB fleš drajv obezbeđuje dovoljno portabilnosti. Možete ga staviti u džep jakne i pantalona ili ga obesiti na ranac. AH325 USB fleš drajv biće vaše najbolje rešenje da delite fajlove, prezentacije, vredne fotografije ili vaše omiljene filmove i muziku.

Leave a Reply