Gadgets

Apacerov novi laserski bežični miš

Radi na svakoj površini, najmanji USB prijemnik na svetu, inovativna digitalna periferija. Apacer, svetski lider u proizvodnji memorija i hardvera za skladištenje podataka, predstavio je svoju revolucionarnu seriju M811 i M821 2,4GB bežičnih miševa.
Sa svojim korporativnim ciljem „Acces the Best”, Apacer je prevazišao postojeću proizvodnu liniju proizvoda za skladištenje podataka i donoseći svojim korisnicima digitalne periferne uređaje koji zadovoljavaju najnovije PC i notebook trendove.
Apacerovi M811/ M821 2.4G bežični laserski miševi ne samo da su ergonomski dizajnirani i omogućavaju udobno rukovanje, nego i rade praktično na bilo kojoj podlozi. Nova serija bežičnih laserskih miševa omogućava visoku rezoluciju od 800 i 1600 DPI po izboru korisnika. M821 je najidealniji za poslovne korisnike koji traže dobar dizajn laserskog bežičnog miša, dok ultra mini M811 postaje najbolji izbor za poslovna putovanja, za one koji traže najviši nivo mobilnosti od digitalnih periferijskih uređaja.

Koristeći najnapredniju raspoloživu lasersku tehnologiju na savremenom tržištu laserskih bežičnih miševa, Apacerov inovativni M811 i M821 bežični laserski miševi idu daleko ispred LED tehnologije korišćene za današnje optičke miševe i daje 20 puta bolje performanse pri navođenju nego optički miš. Trenutno M811/M821 2.4G bežični laserski miš nudi visoku lasersku preciznost i može se koristiti na bilo kojoj površini, uključujući drvo, tekstil, plastiku i mnogo drugih.

Apacer poseduje patent za elektronske uređaje na USB konektoru*. Sa ovim patentom, Apacer je dizajnirao i razvio najmanji USB prijemnik na svetu. Toliko je mali da korisnik može da ga priključi i zaboravi na USB drajv, dajući korisnicima u pokretu najviši nivo udobnosti. Nije samo USB prijemnik malih dimenzija. Apacerov M811 2.4G bežični laserski miš je takođe ultra mini dimenzija. M811 2.4G bežični laserski miš postaje prvi izbor kod korisnika koji zahtevaju visok nivo mobilnosti u svojim računarskim zahtevima.

Apacerov M811 i M821 bežični laserski miš je dizajniran sa praktičnim dugmetom za podešavanje brzine kursora na 800 i 1600 CPI. Kreativni dizajn prekidača za brzinu omogućava korisniku da lako podesi brzinu navođenja miša kako bi zadovoljio svoje lične potrebe. Korisnici koji traže miša koji zadovoljava njihove gejming potrebe nalaze da je 1600 CPI najpogodnija brzina za njihove potrebe, dok je 800 CPI podešavanje popularno među korisnicima koji imaju potrebe za grafičkim procesiranjem, kao što je digitalno slikanje ili obrada slika.

Apacerova serija M811 i M821 bežičnih laserskih miševa opremljena je inovativnim i jedinstvenim prekidačem za uključivanje sleep moda. Tako štedi energiju iz baterija do maksimuma i produžava trajanje baterije do šest sati dnevno tokom šest meseci.

Leave a Reply