Gadgets

Apacerove DDR3 memorije za HP Z600

Apacer ove godine predstavio svoje nove DDR3-1333 ECC Unbuffered DIMM module specijalno namenjene i potpuno kompatibilne sa HP Z600 radne stanice. Ovo je još jedan model u velikom spektru memorijskih modula ove svetski priznate kompanije koja pored memorijskih modula široke potrošnje uspešno proizvodi i namenske module za servere i radne stanice.

Nedavno predstavljeni DDR3-1333 ECC Unbuffered DIMM moduli su visoko kompatibilni sa HP Z600 radnim stanicama. Apacer DDR3-1333 ECC Unbuffered DIMM moduli dostižu izvrsnu kompatibilnost sa HP Z600 platformom oprmljenom sa quad-core Intel Xeon procesorima, čineći ih profesionlnim upgrade-om koji je visoko pouzdan i efikasan.

Novi Apacer DDR3-1333 ECC Unbuffered DIMM moduli velike bzine imaju malu potrošnju i visoke performanse: rade na niskom radnom naponu od 1,5V što smanjuje potrošnju za oko 20-25% u odnosu na 1,8V kod DDR2. Sa propusnim opsegom do 10,6GB/s, ovi moduli su idealni za procesiranje velikih količina podataka kod grafičkih radnih stanica. Ove memorije visoke brzine su dizajnirane specijalno za high-end kompjutere i servere, unapređujući radne performanse servera i značajno redukuju potrošnju energije.

Kako bi se osiguralo da kompjuterski sistem radi sa visokom stabilnošću, novi Apacer DDR3 memorijski moduli za HP Z600 radne stanice imaju ECC funkciju detekcije greške koja omogućava automatsku proveru i korekciju kada se pristupa bazama podataka. Ova funkcija povećava pouzdanost i izdržčjivost radne stanice, pa je Apacer DDR3-1333 ECC Unbuffered Memorijski Modul najbolji izbor memorije za HP korisnike.

Leave a Reply