Gadgets

Apacerovi Brand-specifični memorijski moduli

Kompanija Apacer Technology početkom 2009. Godine počinje da koristi neotrovno pakovanje za svoje proizvode koje ne šteti okolini. Počevši od jula ove godine, pakovanja za Brand-Specific Series memorijske module se menjaju i takođe postaju neotrovna, proizvedena od materijala koji ne štete okolini sa Apacer Green, kompanijskom bojom kojom Apacer naglašava stabilnost i apsolutnu kompatibilnost. Nova ambalaža uključuje i single i dual-channel pakovanja.

Memorijski moduli u dual-channel pakovanju su sa memorijskim čipovima istih specifikacija i od istog proizvođača. Proizvedeni su u istoj seriji i pakovani u parovima odmah posle striktnog dual-channel testiranja. Stroga kontrola od selekcije pojedinačnih čipova, proizvodnje, testiranja do pakovanja osiguravaju izuzetne performanse i stabilnost u dual-channel okruženju.

Apacer je istražio tržište Brand-Specific memorijskih modula tokom mnogih godina kako bi obezbedio memorijske module koji su 100% kompatibilni sa sistemima i PC računarima specifičnih brendova, kao što su Acer, ASUS, DELL, IBM, HP i drugi. Korisnici uvek mogu da nađu memorijski modul koji najviše odgovara njihovom računarskom sistemu preko Apacerovog online sistema za traženje memorija koji je prilagođen da bude lak za korišćenje, a zatim ih i nabavi preko nekog od kanala. Apacer takođe obezbeđuje servis brze dostave i lifetime garanciju za Brand-Specific memorijske module kako bi pomogao svojim korisnicima u kreiranju najboljih PC/workstation i serverskih proizvoda.

Leave a Reply