Gadgets

ASBIS distributer Ferrari By Logic3 slušalica

ASBIS Grupa imenovana je za distributera Ferrari By Logic3 kolekcije visoko performansnih slušalica (Earphones, Headphones) i dokova za zvučnike u 29 zemalja EMEA regiona

Logic3 je danas objavio da je izabrao ASBIS grupu za distributera ikonske Ferrari by Logic3 kolekcije vodećih audio proizvoda u Albaniji, Azerbejdžanu,Belorusiji,Bosni i Hercegovini, Bugarskoj,Crnoj Gori, Estoniji, Gruziji, Hrvatskoj, Jermeniji, Kipru, Kazahstanu, Kosovu, Kirgistanu,Letoniji, Litvaniji, Makedoniji, Moldaviji, Mađarskoj, Poiljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Tadžikistanu, Turkmenistanu, Ukrajini Uzbekistanu i Češkoj Republici. Širok dijapazon slušalica i dokova za zvučnike veličaju izvrstan kvalitet kompnaije Ferari i njen osećaj za sve što je vrhunsko i na drumu i u automobilskom sportu, nudeći izuzetan audio-učinak i prelep dizajn.

Otkrivena uz veliko odobravanje na Sajmu elektronike široke potrošnje (CES) 2012, na kojem je osvojila nagradu „iLounge Best of Show” za dizajn proizvoda, ekskluzivna audio-saradnja kompanije Logic3 sa Ferarijem pokazuje dugotrajnu strast i želju ove kompanije da izrađuje najbolje audio-proizvode na tržištu.

ASBIS grupa će učiniti Ferrari by Logic3 program audio proizvoda dostupnim premijum retailerima širom 29 zemalja EMEA regiona, u nedeljama koje dolaze.

Ferrari by Logic3 program obuhvata dve istaknute kolekcije:

  • Kolekcija „Scuderia Ferrari” inspirisana je konkurencijom, brzinom i tehnološkim inovacijama u timu F1. Dizajn svakog proizvoda upravljen je prema elegantnim trkačkim automobilima marke Ferari, koji su toliko prepoznatljivi i izazivaju divljenje širom sveta. Ova kolekcija nosi ekskluzivnu oznaku „Scuderia Ferrari”, koja pokazuje zajedničku viziju učinka, tehnologije i moći.
  •  Kolekcija „Ferrari Cavallino” izrađena je pod uticajem emotivnog vozačkog iskustva sa večitim Ferarijevim drumskim vozilima GT. Izvanredne strukture i materijali u kombinaciji sa vrhunskim završnim obradama proizvode nenadmašnu raskoš i prelepu estetiku. To je asortiman proizvoda koji zasluženo odražava čuvenu marku „Cavallino Rampante” (propeti konj), definiše izvrsnost i finoću i zaista je ikonski.

Prepoznavši potrebu da se iz osnova izgradi ovaj novi asortiman audio-opreme, kompanija Logic3 radila je sa najuglednijim audio-dizajnerima u ovoj specijalizovanoj oblasti da bi izradila niz jedinstvenih audio-proizvoda koji oživljavaju ikonsko italijansko nasleđe kompanije Ferari.

Ferarijev tim tesno je sarađivao sa kompanijom Logic3 tokom celokupnog procesa, obezbeđujući da se karakterističan stil, dizajn i karakter ove marke ogledaju u svakom proizvodu.

Leave a Reply