Gadgets

ASUS DRW-24B5ST DVD pisač

ASUS je danas lansirao DRW-24B5ST, prvi DVD rezač koji dolazi sa dva najbolja softverska rešenja za narezivanje. Uz pomoć ASUS ekskluzivne E-Green i OTS tehnologije, disk drive koristi manje energije i povećava moć upisa koristeći auto-detekciju diska pre podešavanja parametara zarad što boljeg i efikasnijeg rezultata narezivanja.

E-Hammer i Disk Encryption II tehnologije donose do sad najbolju opciju za zaštitu podataka. Kada se sve sabere DRW-24B5ST je rešenje koje u istom trenutku donosi dodatnu zaštitu podataka, energetski je veoma efikasno i performanse, tj. brzina narezivanja je veća.

Upakovan sa dva top softvera za narezivanje

ASUS DRW-24B5ST je prvi optički uređaj koji upakovan dolazi ne samo sa jednim, nego sa dva brendirana softverska rešenja za narezivanje: Nero Essentials 10 i Cyberlink Power2Go 7. Nero Essentials 10 je jedan od svetski najpopularnijih CD/DVD rešenja za narezivanje, te kao pride dolazi sa tri specijalne opcije. Discspeed i Infotool alat dozvoljava korisniku da testira performanse uređaja, dok je Gracenote alat zadužen za napredne muzičke tehnologije te automatski nudi up–to-date album i track informaciju pri narezivanju na CD. Power2Go 7 softver je kompletan alat za narezivanje koji obezbeđuje korisniku dodatni kredibilitet kada je zaštita i enkripcija fajlova u pitanju. Kada se sve sabere, zaključak se sam nameće, tj. DRW-24B5ST je jedini DVD rezač koji nudi najveći spektar opcija za narezivanje.

Udvostruči zaštitu, udvostruči sigurnost

Uz pomoć ASUS Disc Encryption II iz Power2Go 7, korisnici mogu da udvostruče backup uz pomoć sigurnosnih mera, kao što je kontrola šifrom ili funkcije skrivenih fajlova. Na ovaj način, korisnici mogu da zaključaju bilo koji fajl, ili čak ceo disk, uz pomoć samo jedne šifre.

Odličan „Green“ dizajn

Konvencionalni optički uređaji troše električnu energiju čak i kada ne rade, dok uz pomoć ASUS E-Green tehnologije, DRW-24B5ST automatski zatvara aplikacije uređaja u stanju mirovanja, sa čime se ostvaruje neverovatno smanjenje el. energije i do 50%. Kada se na to doda da ASUS ne koristi 6 opasnih supstanci u izradi uređaja, jasno je koliko se brinulo o zaštiti životne sredine.

Superiornije narezivanje

Uz pomoć ASUS OTS Technologije (Optimal Tuning Strategy), uspešna stopa narezivanja diskova se povećava uz pomoć auto-detekcije vrste diska pre početka narezivanja, kako bi se dodatno prilagodila potrošnja. Uz pomoć ove tehnologije, greške narezivanja su drastično smanjene, dok je kvalitet narezivanja porastao. Sve u svemu DRW-24B5ST optički uređaj je rešenje bez premca, koje će vas obradovati sadržajem pakovanja, odličnim karakteristikama, i na kraju uštedom energije.

Leave a Reply