Gadgets

ASUS G Series linija kompjuterskih napajanja isporučuje izuzetno stabilnu struju za pouzdan i efikasan gejming

ASUS, vodeći proizvođač kompjuterskih napajanja, izbacio je novu ASUS G Series liniju napajanja. G Series, sastavljena od modela snage 1000 i 850 W, korisnicima omogućava postizanje potpuno stabilnog napona, što je najbitnije za bezbrižan rad na računaru.

Opremljena najnovijim inovacijama i sposobna za isporuku konstantnog stabilnog napona, ova napajanja ispunjavaju sve prohteve današnjeg energetski zahtevnog hardvera, naročito u pogledu overkloka gde su stabilnost i visoke performanse primarni.

Ekstremni overklok uz očuvanje izuzetne energetske efikasnosti
Sa 80 PLUS sertifikatom (do 86% efikasnosti), G Series linija uspeva da obezbedi visok nivo stabilnosti napona i snage, čak i prilikom ekstremnog overkloka. Tu je i aktivna popravka faktora snage (PFC) koja pomaže stabilnosti napona i isporučuje ekološki prihvatljivu struju sa visokim faktorom snage do čak 99%.

Hladan i stabilan rad za optimalno korisničko iskustvo
Napravljena sa kvalitetom na umu, G Series linija napajanja koristi japanske “solid” kondenzatore koji obezbeđuju stabilnije napone, bolje performanse i daleko veću trajnost, dok povećani otvori za ventilaciju, ventilatori sa kuglagerima i “rukavi” kojima su obloženi kablovi omogućuju bolju ventilaciju i protok vazduha u kućištu. Takođe, G Series linija saglasna je sa Intel ATX12V standardom u verziji 2.31, i obezbeđuje čak pet odvojenih grana od 12 volti što garantuje stabilan rad zahtevnih računarskih komponenti. Precizno deklarisana snaga obezbeđuje stabilan rad i u trenucima najvećeg opterećenja sistema, a efikasni rashladni sistem i najviši kvalitet korišćenih komponenti omogućava da G Series napajanja imaju radni vek od preko petsto hiljada radnih časova*. Ovo jasno govori da su G Series napajanja pet puta trajnija u poređenju sa konkurentskim modelima**.

Laka proširivost za one koji vole sami da sastave svoj sistem
G Series linija podržava kako dvojezgarne, tako i četvorojezgarne procesore, kao i najjače grafičke kartice današnjice. Kako bi obezbedila lako proširenje dodavanjem novih grafičkih kartica u multi-GPU vezu, napajanja poseduju 6+2-pinske PCI Express 2.0 konektore. Igrači mogu uživati u velikoj slobodi zahvaljujući prisustvu čak osam SATA konektora, 6/4 moleksa, dva flopi disk konektora, 6/4 PCI Express i jednom EPS priključku. Sveukupno gledano, G Series linija pouzdana je osnova svakog sistema, i sada i u budućnosti.

* Srednje vreme između kvarova (MTBF) je aritmetička sredina prosečnog radnog veka između kvarova sistema. MTBF je najčešće deo modela koji pretpostavlja da su pokvareni sistemi trenutno popravljeni, kao deo procesa oporavka.
**Konkurencija najčešće predviđa MTBF između 100,000 i 120,000 časova za svoje uređaje.

Specifikacije

ModelG-1000HAG-850HA
Snaga1000W850W
Dimenzije200(L) x 150(W) x 86(H)mm
Konektori– Glavni konektor x 1
– Periferije x 6
– Flopi drajv x 1
– Serial ATA x 8
– 4+4-pin +12V naponski x 1
– 6+2-pin PCI Express x 6
– EPS x 1
– Glavni konektor x 1
– Periferije x 4
– Flopi drajv x 1
– Serial ATA x 8
– 4+4-pin +12V naponski x 1
– 6+2-pin PCI Express x 4
– EPS x 1
PFCAktivna
Ventilator13.5cm x 1
ZaštiteOVP, SCP, OCP, NLO, OTP, UVP, OPP
Sigurnost & EMCBSMI, CE, CCC, C-TICK, CUS, FCC, GOST-R, Nemko, TUV

Specifikacije se mogu menjati bez posebnog obaveštenja. Posetite www.asus.com za više detalja.

Leave a Reply