Gadgets

AUDIO STENO AU581 MP4 plejer

Elegancija, praktičnost i performanse su odlike novog ultra tankog MP4 plejera koji je Apacer upravo predstavio.

Novi inovativni Audio Steno AU851 MP4 plejer za audio i video kobinuje eleganciju, stil inovacije i lakoću korišćenja, dajući korisniku najbolji audio i video doživljaj.
Sa jednim od najtanjih kućišta danas na tržištu MP4 plejera, Apacerov AU851 će postati jedan od najboljih izbora za kupce koji uočavaju razlike.

AU851 ima najnoviji dizajn lak za upotrebu, što korisnicima omogućava najbolji audio i video doživljaj sa vrhunskom spoljašnošću i inovativnim osobinama. Prostran 2,4 TFT LCD full-color ekran novog AU851 omogućiće vam da gledate video ili fotografije posle putovanja, kombinujući praktičnost i lakoću korišćenja.

Dimenzije su mu 86 x 50 x 7.8 mm i ultra je lagan sa svojih 39 grama, tako da postaje najbolji saputnik kada ste u pokretu i podariće vam zaista prijatnu audio i video zabavu. AU851 objedinjuje eleganciju sa touchpad interfejsom uz laku kontrolu prilikom reprodukcije videa, fotografija ili audio materijala. Ultra tanko telo i aluminijumski zadnji poklopac daju jedinstven elegantan i doteran izgled ovom jedinstvenom MP4 plejeru.

AU851 ima sedam ekvilajzer modova u MP3/WMA reprodukciji: Normal, Pop, Classical, Rock, Jazz, Bass, i Custom Equalizer mod. Ova mogućnost odgovara raznim tipovima muzike i daje taj ekstra “touch” varijantama vašeg doživljaja slušanja muzike. Pored toga, finkcije A-B ponavljanje i sinhronizacija daju korisniku još više audio opcija kada koristi ovaj praktični MP4 plejer.

Pored svog modernog dizajna i super funkcionalnosti, Apacerov AU851 ima i FM radio i mogućnost digitalnog zapisa. Korisnici AU851 mogu da zapamte i zvučni zapis i audio sadržaj koji se emituje preko radija dok koriste ovaj solidni mali MP4 plejer. AU851 takođe podržava i .txt fajlove za e-knjige i korisnički meni na 14 različitih jezika, pa tako postaje multi funkcionalni audio-video gadžet. AU851 stiže sa besplatnim softverom za video konverziju koji omogućava laku konverziju fajlova raznih formata.

AU851 kombinuje elemente modernog dizajna sa neograničenim mogućnostima korišćenja sa raznim periferalima. AU851 je dostupan u kapacitetima od 2GB, 4GB, 8GB i 16GB u dve boje: bordo crvenoj i srebrnoj. Njegov konektor sa strane omogućavaju lako i brzo povezivanje sa microSDHC karticama kao još jednu mogućnost proširenja.

Leave a Reply