Gadgets

Avaya konferencijski telefoni

POčetkom godine Avaya je kupila švedsku firmu Konftel, vrhunskog inovatora u audio tehnologiji i jednog od vodećih proizvođača u industriji konferencijskih telefona. DOmaći RRC se pobrinuo da da na naše trižište dopremi najnoviju Avaya B100 seriju konferencijskih telefona.

Avaya B100 konferencijski telefoni pružaju udobnost i produktivnost svojstvenu moćnom, hands-free konferencijskom telefonu. Ona nudi niz telefona pogodnih za srednje i velike konferencijske sale. B100 serija nudi obe; SIP i analognu konekciju.

Avaya B100 serija konferencijskih telefona nudi sofisticirana i jednostavna za korišćenje komunikaciona rešenja za mala i velika preduzeća. Obezbeđuje kvalitet glasa sa nagrađivanom OmniSound audio tehnologijom koju odlikuje kristalno čist zvuk. OmniSound audio tehnologija garantuje jasan prenos zvuka tokom sastanaka.

Avaya B179

Avaya B179 je fleksibilan SIP konferencijski telefon, pogodan za firme koje koriste IP govorne usluge. Stilizovano dizajniran Avaya B179 je proizveden sa inteligentnim funkcijama za efikasne konferencijske pozive.

Avaya B159

Avaya B159 konferencijski telefon je proizveden sa mnogo pametnih funkcija i dizajniran za fleksibilne performanse. Snimite svoje razgovore na SD memorijskoj kartici, dok režim „Sve Je Dozvoljeno“ Vam omogućava da prelazite i kombinujete tri tehnologije za umrežavanje – analognu, mobilni telefoni i USB. Podrazumeva se da Avaya B159 pruža ultimativni kvalitet zvuka, zasnovan na potpuno novoj generaciji OmniSound-a 2.0.

Avaya B149

Avaya B149 je odličan izbor kada želite da održite telefonsku konferenciju bez ugrožavanja kvaliteta zvuka. Avaya B149 je opremljen sa Avaya-inom patentiranom OmniSound 2.0 audio tehnologijom, za kristalno jasan zvuk. Držite produktivne sastanke pomoću telefonskih konferencija koje ne samo da štede vreme, već i čuvaju okruženje, i smanjuju putne troškove.

Leave a Reply