SlimStar T8020-2
Gadgets

Bežična tastatura Genius SlimStar T8020

Kompanija Genius lansirala je novi dodatak za efikasno obavljanje poslova na računaru – tastatura namenjena pre svega korisnicima novih Windowsa 8.

Genius SlimStar T8020 je bežična tastatura koja dolazi sa jedinstvenom osobinom – multi-touch touchpadom na mestu na kojem se uobičajeno nalaze numerički tasteri.

SlimStar T8020-2

Touchpad može funkcionisati na jedan od tri načina: kao obična numerička tastatura (tasteri su ucrtani na površini tako da se ne možete zbuniti), kao klasičan touchpad kojim kontrolišete pokazivač miša ili kao površina za izvođenje Windows 8 poteza (gestova). Način rada menja se jednostavnim pritiskom na taster ugrađen na samoj tastaturi.

Integrisani touchpad podržava Windows 8 poteze slide, swipe, swipe sa ivicama, zumiranje kao i pomeranje stranicu gore ili dole – sve bez potrebe za ikakvim dodatnim drajverima. Touchpad će funkcionisati i ako koristite stariji operativni sistem sa uključenom podrškom za dodir (Windows 7, Vistu ili XP).

SlimStar T8020-PA10

Osim inovativnim touchpadom, tastatura se odlikuje i sa 11 tastera za multimedijalne funkcije, pretraživanje Interneta kao i mogućnošću gašenja računara pritiskom na kombinaciju tastera.

Napaja se iz dve AAA baterije, tankog je profila, a dostupna je u svim opremljenijim prodavnicama računarske opreme.

Leave a Reply