Gadgets

Bežični Verbatim Nano sa “uključi i zaboravi” USB prijemnikom

Verbatim predstavio bežični miš Nano u četiri boje

Verbatim proširuje svoj portfolio bežičnih miševa za prenosne računare mišem Nano u crnoj, crvenoj, plavoj i ružičastoj boji. Miš Nano je kompatibilan sa PC i Mac računarima i opremljen je malim USB prijemnikom veličine kovanice od jednog eurocenta. Sva četiri modela dostupna su u maloprodajama već sada, po preporučenoj cijeni od 1999.00 dinara.

Bežični miš Nano, kao i svi Verbatimovi miševi, impresionira svojim ugodnim oblikom i ergonomskim dizajnom. Korisnici se mogu pouzdati u bežičnu tehnologiju koja radi na 2,4 gigaherca i garantuje pouzdani radio signal na udaljenosti do 10 metara. Sa laserskim senzorom visoke rezolucije koji radi na brzinama do 1.600 tpi, sva četiri modela nude preciznu kontrolu pokreta. Boje Verbatima Nano su u skladu sa bojama prenosnih računara najpopularnijih proizvođača.

“Netbookovi postaju naročito popularni, a naši Nano miševi savršeno se uklapaju uz njih. USB prijemnik je izuzetno mali i može bez problema ostati spojen u USB priključak čak i kada se netbook ili prijenosnik nosi”, objašnjava Mats Nordin, Business Development Manager Accessories u kompaniji Verbatim EUMEA.

Leave a Reply