Gadgets

Canon naučni kalkulator F-789SGA za svakog studenta

Canon je nedavno predstavio vrhunski štedljivi naučni kalkulator koji vas neće izneveriti F-789SGA. F-789SGA je prvi vrhunski model u kategoriji naučnih kalkulatora kompanije Canon sa displejom koji pruža prikaz poput onog u knjizi. Poseduje 605 naprednih funkcija, što obuhvata 79 ugrađenih konstanti i 172 šeme za konverziju jedinica. Metalik srebrna gornja strana kućišta i tanko kućište doprinose profesionalnom izgledu. Veličina LCD displeja je 60 x 25 mm. Pored toga što mogu da ga koriste učenici i studenti, pogodan je za nastavnike, inženjere i druge profesionalce.

Pojednostavite složene jednačine uz naučni kalkulator F-789SGA, čiji su delovi izrađeni od recikliranog materijala sa uređaja kompanije Canon i koji poseduje mnoštvo naprednih funkcija. Tu je i antibakterijska tastatura koja štiti zdravlje.

U dodatne funkcije spadaju 19 mesta u memoriji, izračunavanja matrice do 4×4 i rad sa jednačinama – specifikacije su mu među najsnažnijim na tržištu. Sve te funkcije pojednostavljuju složena izračunavanja.
F-789SGA poseduje jedinstvene funkcije i naglašava posvećenost kompanije Canon očuvanju životne sredine. Delovi zaštitne maske, donji deo kućišta i poklopac baterije na modelu F-789SGA proizvedeni su od recikliranog materijala sa uređaja kompanije Canon.

Higijena u školama i na fakultetima je od ključnog značaja. Novi antibakterijski naučni kalkulator kompanije Canon pomaže u sprečavanju potencijalnih problema sa higijenom zahvaljujući odobrenom neorganskom antimikrobnom sredstvu* koje je naneseno na plastičnu površinu tastera. Time se smanjuje razvoj bakterija na površini tastera – naročito u aktivnim školskim okruženjima. To model F-789SGA čini odličnim izborom za učenike osnovnih/srednjih škola i studente.

F-789SGA ima praktičan dvostruki izvor napajanja. Solarna energija obezbeđuje maksimalnu uštedu energije, a zahvaljujući rezervnom napajanju na baterije, ovaj kalkulator vas nikada neće izneveriti, bez obzira na svetlosne uslove. Radi dodatne uštede energije, funkcija automatskog isključivanja isključuje kalkulator ako se u roku od 7 minuta ne pritisne nijedno dugme. Radi dužeg radnog veka, ovaj kalkulator koristi bateriju koja može da se zameni, za razliku od nekih kalkulatora koji moraju da se bace nakon što se baterija potroši.

Leave a Reply