canyon
Gadgets

CANYON dodaci za pametne telefone i tablet uređaje

Elegantni i izuzetno funkcionalni proizvodi su dizajnirani kako bi unapredili upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona.

CANYON predstavlja kompletan asortiman opreme za pametne telefone i tablet uređaje, kako bi zadovoljio sofisticirane potrebe korisnika ovih uređaja. Elegantni i izuzetno funkcionalni proizvodi su dizajnirani kako bi unapredili upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona. Asortiman ovih proizvoda obuhvata stilus olovke ( touch stylus pen), iPhone 5 futrole, iPad i tablet futrole i drugo. Ovi proizvodi su dostupni u radnjama naših partnera širom EMEA regiona, CIS zemalja i Južne Afrike.

canyon

Nakon uspešnog lansiranje univerzalnih postolja, CANYON predstavlja opremu za tablete i pametne telefone koji će upotpuniti ovaj asortiman. Proizvodi su dizajnirani kako bi obezbedili vrhunsku funkcionalnost, i zadovoljili standarde kvaliteta koji godinama grade reputaciju CANYON brenda.

“Zadovoljstvo nam je da ponudimo kompletan asortiman proizvoda koji će upotpuniti upotrebu tablet uređaja i pametnih telefona”, rekao je Ivo van Houten, Marketing Manager u CANYON. “Napori našeg razvojnog tima i tima dizajnera su usmereni ka kreiranju moderne linije proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Naš cilj je da zadovoljimo potrebe i tržnju potrošača, bez obzir koji brend tablet uređaja ili pametnih telefona da oni poseduju.”
Većina proizvoda biće dostupne pre kraja godine, još opreme za Apple i Samsung biće uključena u asortiman tokom 2013.
Svi proizvodi su pokriveni dvogodišnjom garancijom.

Leave a Reply