Gadgets

CANYON gaming oprema u ponudi ASBIS-a

ASBIS predstavlja novu liniju CANYON proizvoda koju čine igrački dodaci za Nintendo DS Lite™, Wii™ i PC.

Svi proizvodi se odlikuju vrhunskim kvalitetom i 2 godišnjom garancijom kako bi vam omogućili dugotrajnu zabavu po pristupačnim cenama.

PC dodaci za igru

Sa CANYON PC dodacima za igru povećajte uzbuđenje igranja  na računaru. Odaberite između kontrolera, joysticka i volana koji vam garantuju brzinu i preciznost prilikom igranja omiljenih igrara. Sve dodatke karakteriše ergonomski oblikovan dizajn i izdržljivi materijal za kvalitetnu i dugotrajnu zabavu. Svi CANYON  PC dodaci za igru kompatibilni su sa Windows XP i Vista OS.

Wii dodaci za igru

Najčešća Nintendo igraća konzola je Wii™ koja je, od svog predstavljanja, plasirana u 50 miliona primeraka širom sveta. Jednostavan za korišćenje, Wii™ ima bežični daljinski upravljač kojeg karakteriše najnovija motion-sensing tehnologija koja će vam omogućiti novi doživljaj igre. Bez obzira igrate li tenis, golf ili baseball, u vašim rukama daljinski upravljač jednim zamahom postaje reket, baseball ili golf palica.

Kako bi u vaše igrice ubacili dodatni osećaj realnosti, CANYON vam nudi mnoštvo Wii™dodataka koji omogućuju transformaciju  daljinskog upravljača u sportsku opremu. Odaberite između CANYON sportskih setova, setova za zabavu, trkačkih volana, stanica za punjenje daljinskog upravljača, silikonskih držača za dodatni komfor i fitness setova iz Wii™linije.

Sony PSP™ dodaci za igru

Sony PSP™ je prenosna igračka konzola koja je od svog predstavljanja stekla popularnost među svim generacijama sa više od 40 miliona kupljenih konzola. Uređaj ima kompaktan dizajn i veliki svetli ekran u boji sa 3D grafikom kako bi uživali u igricama, filmovima, muzici i fotografijama. CANYON ima mnogo praktičnih dodataka za  PSP: zaštitne torbice za konzole i UMD igre, adaptere za struju i 17-u-1 setove za igranje – sve što vam je potrebno za potpuno uživanje u PSP™ bez obzira gde se nalazite.

Nintendo DS Lite dodaci za igru

Sa skoro 100 miliona prodanih uređaja, ova prenosna igračka konzola definitivno je must-have. Karakterišu ga dva LCD ekrana uključujući jedan ekran osetljiv na dodir. Uređaj je kompaktan i lagan tako da možete uživati u omiljenim igrama bez obzira gde se nalazite, a možete razmisliti i o nabavci dodatne opreme koja će ga zaštititi. Možete izabrati između adaptera i punjača, zaštitnih torbica za uređaj i igre, stylus olovaka, zaštite za ekran i sredstava za čišćenje, odabrati rozi paket za devojčice ili plavi paket za dečake.

Leave a Reply