Gadgets

CANYON predstavio novu liniju opreme za igru

CANYON sa zadovoljstvom predstavlja novu liniju opreme za igru koju čini preko 30 različitih proizvoda za Sony PSP™, Nintendo DS Lite™ i Wii™ i PC, što ovaj brend čini izvorom kome se vredi obratiti i jakim igračem na tržištu.

Bez obzira da li želite da dodate novu dimenziju vašem PC računaru ili Wii™ misiji u igricama, ili jednostavno želite praktičnu opremu za vaš  Nintendo DS Lite™ ili Sony PSP™, bićete zadovoljni sa novom  CANYON linijom proizvoda. Nova oprema usmerena je ka zaljubljenicima u igrice i uključuje: kontrolere, joystick-e, volane, stanice za punjenje, sportske setove I ‘all-in-one’ alate za Wii™, zaštitne futrole i 17-u 1 setove za igru za Sony PSP™ i Nintendo DS Lite™, kao i mnogo toga drugog. Svi odabrani proizvodi su odličnog kvaliteta, a pokriveni su garancijom od 2 godine za dugotrajnu zabavu – a pored toga biće raspoloživi po specifičnim za Canyon,  vrlo pristupačnim cenama.

PC oprema za igru

Povećajte uzbuđenje  u igricama na PC računaru sa CANYON PC opremom za igru. Odaberite između kontrolera, joystick-a i volana koji garantuju brzinu i preciznost pri igranju omiljenih igrica. Opremu karakteriše ergonomski dizajn radi dodatnog komfora, a napravljena je od izdržljivog materijala radi dugotrajne zabave. CANYON PC oprema za igru je kompatibilna sa Windows XP i Vista operativnim sistemima

Wii oprema

Najnovija Nintendo konzola za igru je  Wii™ kojih je od samog lansiranja, prodato blizu 50 miliona komada širom sveta. Jednostavan za upotrebu i izuzetno interaktivan,   Wii™ karakteriše bežični daljinski kontroler sa najnovijim senzorom pokreta koji obezbeđuje da igrice iskusite na potpuno novom nivou. Bez obzira da li igrate tenis, golf ili bejzbol, daljinski kontroler postaje reket, štap za golf ili palica jednim zamahom! Kako bi se igrici dodao osećaj realnosti, CANYON nudi različite Wii™ dodatke koji će obezbediti osećaj pravih sportskih rekvizita. Napravite svoj izbor između CANYON sportskih, setova, setova za zabavu, volana za trku, stanica za punjenje daljinskih kontrolera, silikonskih dodataka i fitness setova iz Wii™ linije.

Sony PSP™ oprema

Sony PSP™ je prenosiva konzola za igru koja je vrlo popularna kod ljudi svih uzrasta, a prodato je više od 40 miliona konzola od njihovog uvođanja. Uređaj je kompaktan ali poseduje veliki i svetao ekran u boji sa 3D grafikom kako biste uživali u igricama, muzici i slikama. CANYON ima mnogo praktičnih i pogodnih uređaja za vaš PSP u svom prodajnom programu: zaštitne futrole za konzole i UMD igrice, adaptere napajanja, 17-u-1 setove za igru – sve što vam je potrebno da u potpunosti zaštitite i uživate u PSP™  gde god vi želite.

Nintendo DS Lite oprema

Uz blizu 100 miliona prodatih uređaja, ove prenosive konzole za igru su definitivno nešto što morate imati! Poseduje dva LCD ekrana uključujući i display osetljiv na dodir. Uređaj je kompaktan i male težine kako biste uživali u omiljenim igricama gde god želite, ali možete razmotriti i opremu  koja će je zaštititi. CANYON nudi nekoliko praktičnih rešenja, a izbor je vaš među adapterima ipunjačima, zaštitnim futrolama za uređaj i kartice za igru, stylus olovaka, zaštite za ekran i sredstava za čišćenje, roze seta za devojčice i plavog seta za dečake.

Leave a Reply