Gadgets

CANYON predstavio novu liniju proizvoda – gaming oprema

CANYON sa zadovoljstvom predstavlja novu liniju proizvoda koju čini više od 30 igračkih dodataka za Sony PSP™, Nintendo DS Lite™, Wii™ i PC, što ga čini pouzdanim izvorom za nabavku opreme za igranje i jakim igračima na tržištu.

Ako želite dodati novu dimenziju vašem PC-u ili Wii™ gaming misiji ili tražite praktičan dodatak za vaš Nintendo DS Lite™ ili Sony PSP™ bićete oduševljeni novom CANYON  linijom proizvoda.

Ovaj novi asortiman namenjen gaming entuzijastima uključuje: kontrolere, joysticke, volane, stanice za punjenje, sportske setove, Wii™ “sve u jednom” setove za zabavu, zaštitne torbice, 17-u 1 setove za igranje za  Sony  PSP™ i Nintendo DS Lite™ i još mnogo više. Svi odabrani proizvodi odlikuju se vrhunskim kvalitetom i 2 godišnjom garancijom kako bi vam omogućili dugotrajnu zabavu – a biće dobavljivi, kao i uvek, po pristupačnim cenama.

PC dodaci za igru

Sa CANYON PC dodacima za igru povećajte uzbuđenje u igricama na računaru. Odaberite između kontrolera, joysticka i volana koji vam garantuju brzinu i preciznost prilikom igranja omiljenih igrica. Sve dodatke karakterizira ergonomski oblikovan dizajn i izdržljivi materijal za kvalitetnu i dugotrajnu zabavu. Svi CANYON  PC dodaci za igru kompatibilni su sa Windows XP i Vista OS.

Wii dodaci za igru

Najčešća Nintendo igračka konzola je Wii™ koja je, od svog predstavljanja, prodata u 50 miliona primeraka širom sveta. Jednostavan za korišćenje, Wii™ ima bežični daljinski upravljač kojeg karakterizuje najnovija motion-sensing tehnologija koja će vam omogućiti novi doživljaj igre. Bez obzira igrate li tenis, golf ili baseball, u vašim rukama daljinski upravljač jednim zamahom postaje reket, baseball ili golf palica!

Kako bi u vaše igrice ubacili osećaj realnosti, CANYON vam nudi mnoštvo Wii™dodataka koji omogućavaju transformaciju  daljinskog upravljača u sportsku opremu. Odaberite između CANYON sportskih setova, setova za zabavu, trkačkih volana, stanica za punjenje daljinskog upravljača, silikonskih držača za dodatni komfor i fitness setova iz Wii™linije.

Sony PSP™ dodaci za igru

Sony PSP™ je prenosna  konzola za igru koja je od svog predstavljanja stekla popularnost među svim generacijama sa više od 40 miliona kupljenih konzola. Uređaj ima kompaktan dizajn i veliki svetli ekranu boji sa 3D grafikom kako bi uživali u igricama, filmovima, muzici i fotografijama. CANYON ima mnogo praktičnih i prikladnih dodataka za vaš PSP: zaštitne torbice za konzole i UMD igrice, adaptere za struju i 17-u-1 setove za igranje – sve što vam je potrebno za potpuno uživanje u PSP™ bez obzira gde se nalazite.

Nintendo DS Lite dodaci za igru

Sa skoro 100 miliona prodanih uređaja, ova prenosna igračka konzola definitivno je must-have! Karakterizuju ga dva LCD ekrana uključujući jedan ekran osetljiv na dodir. Uređaj je kompaktan i lagan tako da možete uživati u omiljenim igricama bez obzira gde se nalazite, a možete razmisliti i o nabavi dodatne opreme koja će ga zaštititi. CANYON nudi nekoliko praktičnih rešenja. Možete izabrati između adaptera i punjača, zaštitnih torbica za uređaj i igrice, stylus olovaka, zaštite za ekran i sredstava za čišćenje, odabrati rozi paket za devojčice ili plavi paket za dečake.

Leave a Reply