Gadgets · TV-Monitori

Canyon sredstva za čišćenje LCD ekrana

Očistite, zaštitite i sačuvajte svoj LCD, Plasma, Plasma, DHTV, Glossy i Flat panel ekran sa Canyon sredstvima za čišćenje

Ekološka i netoksična formula spreja uklanja prljavštinu, prašinu i otiske prstiju bez oštećenja kako bi se sačuvao površinski sloj ekrana ili sprečila iritacija kože. Idealni su za diskove, kompjutere, televizore, iPhone i iPod uređaje.

CNR-SCK01: Netoksičan i ekoloski Canyon set za čišćenje CNR-SCK01 obezbediće vam bezbedno čišćenje ravnih ekrana kao što su LCD, Plasma, DHTV. Napredna formula ovog spreja uklanja prljavštinu, prašinu i otiske prstiju bez oštećenja zaštitnog sloja ekrana ili iritacije vaše kože. Set uključuje 100ml tečnosti za čišćenje, mekanu četku i micro-fiber tkaninu. Idealno je za diskove, kompjutere, televizore, Iphone i Ipod uređaje. Uključuje 100 ml tečnosti za čišćenje, mekanu četkicu i micro-fiber tkaninu.

CNR-SCK02: Neteoksičan sprej (20 ml), mekana četka za čišćenje i micro-fiber tkanina
Čistite, štitite i održavajte vaš LCD, Plasma, DHTV ravan ekran sa Canyon setom za čišćenje CNR-SCK02. Sprej je ekološki, a netoksična formula uklanja prljavštinu, prašinu i otiske prstiju bez oštećenja zaštitnog sloja vašeg ekrana ili iritacije kože. Set sadrži 20ml tečnosti za čišćenje, mekanu četku i micro-fiber tkaninu koja sprečava oštećenja. Standardno dolazi sa kompaktnom torbom za prenos radi vaše udobnosti. CMR-SCK02 je idealan za diskove, kompjutere, televizore, Iphone i Ipod telefone. Uključuje 20ml tečnosti, mekanu četkicu, micro-fiber tkaninu za poliranje i plastičnu futrolu za prenos.

CNR-SCK03: Uključuje 20ml tečnosti za čišćenje, micro-fiber tkaninu za poliranje i plastičnu futrolu za prenos.

Leave a Reply