Gadgets

CANYON tech-pribor za aktivne školarce

Ove godine “cool” školski pribor je funkcionalan ali vedrim bojama će ukrasiti početak nove školske godine. Važno je da se dobro pripremite za ovaj bitan trenutak i napravite svoj izbor među modernim i naprednim rešenjima za vas PC ili notebook, bez obzira na budžet kojim raspolazete. CANYON će vam pomoći da na pravi način započnete školsku godinu sa posebno odabranim proizvodima iz Canyon ponude.

COOL RANAC

Ovaj cool ranac poseduje dosta prostora za sve vase stvari.

CNR-NB23 predstavlja idealno resenje jer poseduje oblozen zadnji panel radi dugotrajnog komfora, prostrane pregrade sa dodatnim dzepovima za vase stvari, poput mobilnih telefona, muzickih plejera itd. Poseduje i poseban otvor za kabl slusalica sto je izuzetno prakticno.

Ranac je predvidjen za notebook racunare do 16”, a poseduje i oblozenu futrolu za racunar.

OTPORAN SPORTSKI SAT

Budite uvek informisani o vremenu i nikada vise nemojte propustiti sastanak ili cas uz pomoc sata CNS-SW7.

Dizajniran je za pesacenje, avanturisticka kampovanja i druge aktivnosti na otvorenom koje mogu zavisiti od volje “majke prirode”. Sat nije samo moderan vec je i jedan praktican gedzet.

Poseduje senzor koji meri i prikazuje spoljasnje uslove: prognozu vremena, temperaturu, pritisak, nadmorsku visinu i kompas. Prikazuje i trenutno vreme, alarm, hronograf, stopericu, dvojno vreme.

Ovaj sat je otporan na udarce, prolivanje vode i prasinu, sto ga cini savrsenim za vase aktivnosti. I nikada necete kasniti!

MINI ZVUČNICI: NAPRAVITE BUKU!

Kompaktan i lagan laptop je vrlo praktican, ali kod vecine, zrtvovan je kvalitet zvuka.

Canyon nudi modele malih zvucnika, cool dizajna sa kojima mozete uzivati u omiljenoj muzici, gejming sesijama ili najnovijim filmovima.

Nemojte da vas zavara njihova velicina: Bicete impresionirani kvalitetom i jasnocom zvuka koji emituju ovi veseli zvucnici!

Dostupni su u beloj ili crnoj boji sa akcentima u plavoj, pink, zelenoj ili zutoj boji.

Leave a Reply