Categories
Gadgets Notebook-Netbook

Chieftec CPD-1500A postolje za prenosive računare

Kompanija Chieftec, jedan od vodećih proizvođača napajanja i kućišta proširuje svoju ponudu i na druge segmente. Sada je predstavljen model postolja za prenosive računare oznake CPD-1500A, koji je predviđen je za rad uz modele do 15 inča.

Chieftec ističe da je ovaj model napravljen kako bi se obezbedilo efikasno hlađenje prenosivog računara, ali i olakšalo njegovo postavljanje u položaj koji će korisnicima najviše odgovarati. Adekvatno hlađenje prenosivog računara, garantuje dug vek rada, dok prilagođavanje položaju koji odgovara korisnicima sprečava nastanak oboljenja, ili brzog zamaranja za vreme rada.

Model CPD-1500A je napravljen od aluminijuma, što garantuje najbolje prenošenje toplote sa tela računara na hladnjak. Takođe tu je i veliki ventilator postavljen po sredini koji će biti dovoljno efikasan čak i kod brzih modela pri punom opterećenju. Napajanje za njegov rad se dobija jednostavnim priključivanjem na USB ulaz računara, čime je povezivanje ovog uređaja sasvim pojednostavljeno. Chieftec CPD-1500A  će preuzeti i funkciju USB razdelnika, pa će pružiti dodatna četiri priključka, čime je funkcionalnost dovedena do visokog nivoa.

U kompletu se dobijaju nosači za prilagođavanje položaja računara, kao i USB kablić za povezivanje, odnosno sve neophodno za rad. Vrhunski dizajn garantuje reputacija ovog proizvođača.