Gadgets

Digitalni diktafon Olympus DS-2500

Za veću efikasnost na radnom mestu tu je digitalni diktafon atraktivnog izgleda i metalnog tela, Olympus DS-2500. Ovaj snažni uređaj koji je savršen za zaposlene pojedince, omogućava snimanje beleški i diktata za stolom, ali i u pokretu.

Funkcije i karakteristike diktafona DS-2500 garantiraju visok kvalitet snimanja u profesionalnom DSS Pro formatu, a tu su i svestrane mogućnosti obrađivanja te pogodnost punjenja baterije putem USB priključka. U kombinaciji sa pakovanjem za transkripciju, diktiranje se jednostavno može implementirati u vašu kancelariju.

Digitalno diktiranje nudi veliki broj značajnih prednosti u odnosu na analogno uključujući bolji kvalitet snimanja, veći kapacitet čuvanja snimaka i sigurnost podataka, te je generalno puno ekonomičnije. Najbolji argument za prelazak na digitalne diktafone su mogućnosti koje povećavaju efikasnost.

Za razliku od analognih diktafona sa kasetama, digitalne datoteke se jednostavno mogu integrisati u kancelarijske IT sisteme. Osim jednostavnog čuvanja i sigurnosnih kopija, tu je i mogućnost deljenja diktata svima kojima je potreban doslovno u sekundi.

Leave a Reply