Gadgets

Digitalni Hi-Fi stereo-zvučnici Genius SP-HF2020

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, je predstavio digitalne Hi-Fi stereo-zvučnike SP-HF2020 namenjene ljubiteljima vrhunskog zvuka. Opremljeni sa četiri zvučnička drivera, profesionalnim D2Audio Digital Sound procesorom i tri ekvilajzer efekta, SP-HF2020 odlična su alternativa dosadnom i ravnom zvuku koji nude ugrađeni zvučnici većine televizora.

Zvučnici dolaze u elegantnom drvenom kućištu koje poboljšava kvalitet reprodukcije i uklapa se u praktično svaki ambijent dnevnog boravka. Visokokvalitetni tweeter smešten je na vrhu i osigurava kristalno jasne i čiste visoke tonove, dok je driver tipa closed frame smešten odmah ispod njega i zadužen za preciznu reprodukciju srednjih tonova. Dva open frame drivera smeštena su na dnu i odgovorna su za jak i kvalitetan bas, bez potrebe za posebnom subwooferskom jedinicom.

Tri ugrađena ekvilajzer efekta omogućavaju Vam prilagođavanje zvuka svakoj situaciji. EQ-WideSound stvara utisak široke zvučne slike, EQ-DeepBass osigurava bogat, dubok bas korišćenjem dinamičke akustike i tehnika filtriranja, a EQ-AudioAlign podiže zvučno polje, osiguravajući da je zvuk u ravni položaja slušaoca, čak i ako su zvučnici postavljeni niže, na primer na podu.

Vrhunske karakteristike i povoljna cena čine ovaj par Hi-Fi stereo-zvučnika idealnom dopunom za vaš novi LCD ili plazma televizor, igračku konzolu ili Blu-ray player. Zvučnike je, naravno, moguće spojiti i na desktop ili prenosni računar.

Sa leđne strane zvučnika nalaze se digitalni koaksijalni ulaz i analogni 2RCA i 3,5-milimetarski ulaz. Zvučnici istovremeno mogu biti povezani na više uređaja, a pomoću tastear smeštene na kontrolnom panelu sa prednje strane desnog zvučnika ili pomoću bežičnog daljinskog upravljača sa šest tastera koji dolazi u paketu jednostavno odabirete ulaz koji želite.

3 thoughts on “Digitalni Hi-Fi stereo-zvučnici Genius SP-HF2020

  1. Redakcija Post author

    Uvoznici su PC Centar I CP Distribution, a ima ih i uglavnom u svim
    maloprodajama it opreme: CT, Gigatron, Laptopcentar, PC Practic…. sto je
    slucaj sa Genius-om inace

Leave a Reply