Gadgets

Dva nova modela slušalica iz Verbatima

Verbatim proširuje svoju kolekciju dodataka za igrače sa dva nova para slušalica, nudeći prvorazredni kvalitet i jasnoću zvuka kao i udobnost za bolje performanse u igrama i izuzetno realistično, sveobuhvatno zvučno iskustvo. Rapier USB Gaming Headset sa vibracijom i 5.1-kanalni Gaming USB Headset su dostupni u maloprodajama.

Rapier USB Gaming Headset sa vibracijom

Zahvaljujući trostepenskoj vibraciji basa na Rapier Gaming Headsetu, uparenom sa integrisanim pojačalom basa, korisnici mogu fizički osetiti udarce i eksplozije u igri, što im pomaže da dožive sveobuhvatno igračko iskustvo. Frekvencije od 20 do 200 herca na vibracijama i od 20 herca do 20 kiloherca na zvučnicima ugrađenim u slušalice osiguravaju da igrača prati istinski realističan ambijentalni zvuk.

Mikrofon s podrškom za VoIP može biti privremeno isključen jednim klikom miša (isto kao i zvučnici), kako protivnici u igri ne bi čuli ono što ne trebaju. Individualno podesiva leva i desna slušalica sa presvlakama od veštačke kože omogućavaju udobno nošenje, čak i tokom dugog igranja.

5.1-kanalni Gaming USB Headset

Ove slušalice, sa mikrofonom podesivim u svim smerovima, savršene su za sve vrste igrača. Isto kao i kod Rapier USB Gaming Headseta, slušalice su presvučene veštačkom kožom i spremne za Plug’n’Play korišćenje preko USB priključka. Mikrofon se može privremeno isključiti, što indiciraju ugrađena LED svetla. Niskotonski zvučnik u slušalicama radi na frekvencijskom opsegu između 50 herca i 5 kiloherca, sa maksimalnom izlaznom snagom od 50 milivata. Zahvaljujući tome, ambijentalni zvuk je realističan i pomaže igračima ispravno proceniti svaku situaciju u igri.

Serija Rapier pretvara igranje u realistično iskustvo

“Ova dva nova i cenom povoljna modela slušalica savršeno dopunjavaju Verbatimove uspešne i nagrađivane serije miševa i gamepada Rapier, omogućujući igračima da u potpunosti urone u virtualni svet”, izjavio je Mats Nordin, Business Development Manager u kompaniji Verbatim Europe.

Rapier Gaming Mice V1 i V2 i Rapier Gaming Pad zaokružuju Verbatimovu ponudu dodatne opreme za igrače.

Leave a Reply