Gadgets

Garmin Edge 200 – mali moćni ciklokompjuter sa GPS-om

Edge serija ciklo-kompjutera potpuno menja koncepciju praćenja parametara vožnje. Lagani, elegantni i moderno dizajnirani, sa preglednim displejom i robustnim kućištem Edge uređaji donose napredne funkcije na vaš bicikl.

Edge 200 je novi biciklistički uređaj iz sportskog programa, ima visokoosetljivi GPS prijemnik za snimanje udaljenosti, vremena, brzine i pređenog puta, sa HotFix tehnologijom koja osigurava kraće vreme prilikom primanja satelita i više vremena za vožnju. Prikladan za sve vremenske uslove, Edge 200 se jednostavno skida i postavlja s jednog na drugi bicikl.

Jednostavan, tačan i pouzdan: Bilo da se rekreativno vozite ili profesionalno trenirate, uživaćete gledajući koliko daleko i koliko brzo vozite – sve bez žica i senzora. Edge 200 čuva do 130 sati podataka vožnje i slaže aktivnosti tako da brzo možete videti najbržu, najdužu ili poslednju vožnju – pružajući motivaciju i podsticaj koji će vas oduševiti. Sa 14-satnim trajanjem baterije, Edge 200 ima i USB ulaz za jednostavno napajanje i prenos podataka.

Težak samo 56,7 grama, Edge 200 je lagan, ali i pristupačan. Kako se vaša strast za napretkom pojačava, Edge 200vam omogućuje podešavanje alarma upozorenja za udaljenost, vreme ili kalorije kako bi što jednostavnije i sa više zabave postigli svoje ciljeve. Uz Edge 200 pretvorite svoje vožnje u uzbudljiv dvoboj, takmičite se sa svojim prošlim vožnjama u stvarnom vremenu i prateći koliko ste u prednosti ili zaostajete u odnosu na virtuelnog sebe. U velikoj i brzorastućoj zajednici Garmin Connect (connect.garmin.com) pretražite rute na svom području, pa ih učitajte i sledite na Edge-u 200 kako bi vaše sledeće vožnje postale što zanimljivije i pustolovnije. Za kreiranje nove rute koristite novu mogućnost Course Creator na Garmin Connect-u.

Garmin Connect je web site na kojem Garmin korisnici mogu brzo i jednostavno učitati svoje vožnje, pratiti ukupne rezultate, postaviti ciljeve, razmenjivatii vožnje s prijateljima i porodicom i učestvovati u online fitness zajednici s gotovo 100 miliona aktivnosti širom svijeta. Garmin Connect prikazuje podatke kao što su vreme, udaljenost, tempo i nadmorska visina. Ovi se parametri prikazuju kroz karte, ilustracije, izvještaje i razne auto karte, topo karte, karte nadmorske visine i fotografije.

Leave a Reply