Gadgets

Ekološki bežični miš Genius NX-ECO

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, proširio je svoju porodicu bežičnih miševa bez baterija modelom NX-ECO.

NX-ECO je, za razliku od starijeg brata, modela DX-ECO, nešto manji i dizajniran tako da bude izuzetno upotrebljiv mobilnim korisnicima. Miš koristi Geniusovu BlueEye optičku tehnologiju, a od ostatka ponude na tržištu izdvaja se činjenicom da ne sadrži ugrađene klasične baterije. Napaja se iz zlatnog kondenzatora koji se može puniti do čak 100.000 puta, a za rad je spreman nakon samo tri minute punjenja.

Optički senzor BlueEye ugrađen u DX-ECO omogućava vam rad ne samo na stolu, nego praktično na bilo kojoj drugoj površini, uključujući zamagljena stakla, tepihe ili namještaj. Sistem Stick-N-Go omogućava da miš doslovce zalepite za notebook ili drugi objekat, pa 66 grama lagan NX-ECO čini izuzetno praktičnim za korisnike koji često menjaju lokaciju na kojoj rade. USB prijemnik i Stick-N-Go ležište moguće je staviti u odgovarajući otvor na samom mišu kada ih ne koristite.

Miš je opremljen sa tri klasična dugmeta (jedan je kombinovan sa točkićem), a tu je i dodatno dugme za određivanje preciznosti – 800 ili 1.600 dpi.

Leave a Reply