Gadgets

Garmin Dakota 20 ručni navigator

GPS uređaj u ergonomski oblikovanom kućište sa TouchScreen ekranom dijagonale 2.6″ je nova Garmin Dakota serija!Dakote su opremljene robustnim ekranom osetljivim na dodir, dijagonale 2.6 inča. Izdržljivo, egonomsko kužište, i korisnički interfejs poput onoga u Oregon seriji omogućava naprednu navigaciju u svakom trenutku.

Visokoosetljivi GPS prijemnik i HotFix tehnologija predviđanja pozicije GPS satelita se podrazumevaju kod svih novih uređaja, a daju brže vreme akvizicije, i pouzdano računanje pozicije.

Podrška za karte na microSD memorijskim karticama ili internoj memoriji obuhvata karte ulica, topografske i nautičke karte, kao i podršku za rasterske karte u KMZ formatu. Uređaj u svakom trenutku možete prilagoditi potrebnoj primeni korišćenjem profila.Dakota 20 je opremljena BaseMap kartom – grubom mapom sveta sa senčenim konturama reljefa. Dodatne karte je moguće učitati u prostranih 850MB interne memorije ili ih dodati na microSD katicama.

Softverske opcije obuhvataju Geocache mod (paperless) i izmene profila. Dodatni moduli su: 3D stabilisani elektronski kompas i barometarski visinomer, kao i ANT+ senzor za komunikaciju sa pulsmetrom, meračem kadence i bezžičnu komunikaciju između dva uređaja. Pored standardnog Garmin USB porta, Dakota 20 podržava i NMEA 0183 komunikaciju preko dodatnog serijskog kablaDakota kao i Oregon i Colorado uređaji, podržava učitavanje kalibrisanih rasterskih karata u KMZ formatu.

Leave a Reply