Gadgets

Garmin Fitness na Belgrade Boat Show2011

Kompanija Garmin, svetski lider u proizvodnji GPS opreme i ove godine je prisutna na Belgrade Boat Show 2011 sajmu koji počinje od danas 4. maja i održava se do nedelje 7. maja 2011. Pored navigacija za plovila, kompanija Infoteam, zvanični distributer Garmin proizvoda za Srbiju, izložiće ispred Ušće Shopping centra najnovije proizvode iz programa Forerunner i Edge namenjene aktivnim rekreativcima.

Garmin Forerunner uređaji su namenjeni osobama koje vode aktivan sportski život i žele da u svakom trenutku imaju precizne podatke o tome kako teče njihov trening. Od mogućnost koje ova linija sportskih satova poseduje najznačajniji su benefiti koje donosi ugrađen GPS čip koji omogućava precizno praćenje i analizu treninga čak i ukoliko se trči između visokih zgrada ili drveća. Svaki Garmin sportski sat odlikuje izuzetan kvalitet, izdržljivost i mogućnost korišćenja posebnog Garmin Connect web portala preko koga se mogu upoređivati treninzi, analizirati rezultati i deliti trase za trčanje sa prijateljima pomoću društvenih mreža kao što je Facebook.

Garmin Edge serija uređaja je namenjena osobama koje više vole vožnju bicikla nego trčanje i stim na umu uređaji iz ove serije pored GPS čipa poseduju i neke karakteristične mogućnosti namenjene biciklistima kao što je recimo dodatni senzor koji prati snagu kojom se vrši pritisak na pedale, senzor za temperaturu i automatskopraćenje krugova po istoj stazi. Naravno standardne mogućnosti ostalih Garmin proizvoda za rekreativce kao što je merenje brzine, praćenje trase treninga, merač pulsa, potrošenih kalorija i sl. su takođe zastupljene i na ovoj seriji uređaja.

Svi modeli iz obe serije uređaja imaju mogućnost da se priključe na connect.garmin.com, jednistveni portal za sportiste, koji na brz, lak i jednostavan način pruža svojim korisnicima informacije kuda su se kretali, kao i same parametre o njihovom kretanju.

Od Garmin Forerunner modela posetioci će imati priliku da pogledaju sledeće modele: FR 60, 110, 205, 210, 305, 310XT i 405, dok će iz Edge serije moći da vide modele: 205, 305, 500, 605 i 705.

Leave a Reply