Gadgets

Garmin GPS Astro 320 +DC40 uređaji za lovce

Garmin je za upotpunjavanje iskustva lovaca praćenjem kretanja i ponašanja lovačkih pasa kreirao spcijalni  GARMIN ASTRO GPS sistem za lovačke pse. Spajanjem mogućnosti praćenja i jednostavnog korisničkog interfejsa sa bitnim navigacionim funkcijama Garmin ručnih GPS uređaja, lansiran je potpuno novi sistem za praćenje pasa.

U lovu ASTRO je mnogo više od uređaja za praćenje psa. To je izvrstan sistem koji kombinuje jednostavnu i efikasnu navigaciju sa praćenjem pozicije i ponašanja pasa. Zahvaljujući redizajniranoj anteni, maksimalni domet između ASTRO 320 uređaja i DC 40 ogrlice na psu dostiže do 14,5 km na ravnom terenu bez prepreka. ASTRO može pratiti do deset pasa koji su opremljeni DC40 ogrlicom istovremeno, a uređaj je u potpunosti kompatibilan sa prethodnim Garmin DC 20 i  DC 30 ogrlicama za pse. Domet je moguće poboljšati i dodatnom opcionom teleskopskom antenom.

Uz poboljšane kartografske mogućnosti Astro 320 spreman je za lov i na nepoznatim terenima. Uz odgovarajuću kartu za odabrani nepoznati teren Vaš osećaj će biti jednako siguran i opušten kao što se osećate u vašem omiljenom lovištu. Osim učitane bazne karte,u Astro 320 možete učitati široku paletu Garmin topo karata, kao i koristiti BirdsEye™ aplikaciju za učitavanje satelitskih snimaka kao karte ili Garminov besplatni alat Custom Maps za prebacivanje papirnih ili digitalnih skeniranih karata u vaš ASTRO. Topo karte su i nepresušni izvor ideja za najproduktivnija područja za lov, dok su funkcije Auto karte iste kao osnovne funkcije kod navigacionih uređaja za automobil. Pomoću opcione Auto karte možete saznati kako stići do motela, benzinskih pumpi, restorana, pa čak i veterinarskih ambulanti.

Garmin je mislio i na one koji žele komunikaciju u lovu sa drugim lovcima, i razmenjivati podatke ili pozicije lovišta, od sada možete slati i primati tačke, pa čak i cele profile pasa i podešavanje praćenja. U kombinaciji sa već poznatom Garmin-izdržljivošću (vodootpornošću i robusnošću) i autonomijom baterije do 20 sati, Astro 320predstavlja pravi GPS sistem namenjen za lov. Za još više detalja, lovci mogu analizirati markirane tačke, pređene staze kao i tragove pasa na “MapSource” Garmin softveru ili “Motionbased.com™ “online aplikaciji za analizu na topografskim kartama kao i na “Google Earthu” servisu nakon lova.

Leave a Reply