Gadgets

Garmin GPSMAP 720s navigacija

GPSMAP 720s elegantno popunjava prostor između portabilnih GPS uređaja serije 421/521/526 i multifunkcionalnih (MFD) ekrana serije 4/5/6/7000. Namenjen je plovilima sa jednim komandnim mestom i zahtevnijom navigacijom.

Opremljen je velikim ekranom dijagonale 7″ (17.78cm) osetljivim na dodir, koji zahvaljujući dobro dizajniranim ekranima i preglednom softveru omogućava lako korišćenje i po lošem vremenu i velikim talasima. Potpuna vodootpornost se podrazumeva, a pravljenje ruta, pregled karte i navigacija na ovom uređaju su izuzetno jednostavne.

Pred dva standradna NMEA0183 porta za komunikaciju je zadužen i jedan NMEA2000 sertifikovani port koji omogućava lako povezivanje na druge instrumente (wind, temp.), motor, VHF, AIS, autopilot i sl. GPSMAP 720s je opremljen i portom za Garmin nautičke radare GMR serije, što ga čini pravim univerzalnim centrom brodske navigacije. U kućištu je integrisan i sonar velike snage na koji se mogu priključiti standardne Garmin sonde za montažu na krmu, u trup ili kroz trup (sonda nije u kompletu)

Osnovne karakteristike:

  • 3000 sa imenom i grafičkim simbolom
  • Automatski TrackLog sa 20.000 tačaka, 50 mesta za snimanje TrackLog-a
  • Memorija za 100 reverzibilnih ruta. Automatsko generisanje ruta na BlueChart g2 Vision pomorskim kartama
  • DA, 1 slot za SD kartice – MapSource i BlueChart g2 Vision karte

Leave a Reply