Gadgets

Garmin nuvi 2585 TV – GPS i TV uređaj u vozilu

Garmin nüvi 1490TV dobio je svog naslednika – nüvi 2585TV. Višenamenski nüvi 2585TV kombinuje naprednu navigaciju i zabavu – TV, video i muziku – sve u tankom uređaju sa 5 inčnim ekranomosetljivim na dodir. nuvi 2585 TV savršen je za korisnike koji žele biti u kontaktu s omiljenim sportom, vestima i drugim događajima ili ga prepustiti deci na zadnjem sedištu automobila za gledanje njihovih omiljenih crtaća.

Mogućnost snimanja i ponovnog prikazivanja ranije snimljenog sadržaja, učitavanje i reprodukcija filmova, MP3 player za muziku i reprodukciju audio zapisa knjiga, uz dva zvučnika snage 1W za optimalni stereo zvuk i ugrađeni stalak za korišćenje van automobila , čini ovaj uređaj univerzalnim.

nüvi 2585TV sadrži sve funkcije napredne navigacije, uključujući već od pre poznatu funkciju photoLive junction view i Lane assist za izbor odgovarajuće saobraćajne trake nadolazećeg skretanja ili izlaza s autoputa uz digitalni prikaz visokokvalitetnih fotografija raskrsnica s neverovatnim detaljima poput stabala i znakova. Za sve one koji zbog užurbanog načina života moraju uspostaviti ili primiti telefonski poziv i tokom vožnje, pomoći će im ugrađena Bluetooth bežična tehnologija.

Tu je i niz dodataka koji čine nüvi 2585TV jedinstvenim, kao što je GDR20, kamera koja će u vožnji snimati ono što je na putu ispred vas. Za brže, intuitivnije korisničko okruženje kao i brže i tačnije rutiranje i pretraživanje uz prikaz usluge na ruti, liste nedavnih zaustavljanja, mogućnost pregleda POI tačaka iz karte, personalizovano grupisanje kategorija POI točaka, te zasivljena slova za lakši unos adrese, zaslužan je softver Garmin Guidance 2.0.

Ne smemo zaboraviti i bitne funkcije poput indikatora ograničenje brzine za većinu glavnih puteva i upozorenja na kamere za sigurniju vožnju kako biste vozili dozvoljenom brzinom. Uz sve navedeno, navigaciju možete dodatno prilagoditi svojim potrebama i željama – zadajte izbegavanje određenog područja ili puta, odaberite podlogu karte, detalje karte ili ikonu vozila.

Leave a Reply