Gadgets

Garmin Nüvi 765 sa fotorealističnim 3D modelom važnih objekata

Kako dodatno olakšati navigaciju u urbanim sredinama, a pri tome zadržati glavne karakteristike Garmin uređaja: funkcionalnost i jednostavnost upotrebe?

Gramin Nüvi 765 donosi dve ključne novosti u svet portabilnih GPS uređaja: 3D prikaz zgrada u gradovima sa fotorealističnim 3D modelom važnih građevina i LaneAssitant prikaz petlji i raskrsnica! Kućište je izrađeno od posebne neklizajuće plastike za lakše korišćenje iz ruke i istih je dimenzija kao kod 760 serije.

3D prikaz zgrada omogućava nova verzija City Navigator Europe – 2009 3D. Nisu samo važni objekti urađeni kao 3D modeli, u velikim gradovima zapadne Evrope su prikazane i zgrade i kuće, koje se u različitim fazama navigacije prikazuju polutransparentno ili skroz providno kako bi olakšale prikaz rute i navigaciju. Nova hardverska platforma omogućava kvalitetan prikaz i brzu animaciju bez zastajkivanja.

Garmin 765 - Snow/Neige !

LaneAssist funkcija daje prikaz raskrsnica i petlji u trodimenzionalnom modelu sa putokazima koji olakšavaju snalažanje na ukrštanju širokih autoputeva zapadne evrope. Pored prikaza na posebnom ekranu, ova opcija prikazuje i u polju sledećeg skretanja raspored saobraćajnih traka čime dodatno olakšava snalaženje u nepoznatim gradovima.

Nüvi 765 se, isporučuje sa CityNavigator 2009 3D Evropskom kartom, koja pored detaljne kartografije zapadne Evrope, nova verzija karte značajno bolje pokriva Grčku, Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku, Slovačku, Češku i Poljsku, a poboljšana je i pokrivenost ostalih zemalja centralne i istočne Evrope: Bugarska, Rumunija, Litvanija, Letonija i Estonija su pokrivene detaljnom kartom glavnih putnih pravaca, i kartom ulica u većim gradovima.

nuvi_765_RF_SPA_MULTI_2

Nüvi 765 je opremljen i Bluetooth modulom koji omogućava “Handsfree” komunikaciju sa mobilnim telefonom i FM predajnikom za transfer zvuka na auto radio. softverski paket sadrži i MP3 player, pregled JPEG slika, kalkulator, konvertor valuta, konvertor jedinica mere, Audio Book reader.

Garmin Nuvi 765 包裝

Tu su i napredne navigacione opcijame:
– TrackLog omogućava snimanje linije kretanja i kasniju analizu na uređaju ili računaru
– Snimanje ruta, i mogućnost računanja ruta kroz više tačaka
– Gde sam – brz pristup informacijama o trenutnoj lokaciji: koordinata, adresa, najbliža pumpa, rakrsnica…
– Automatsko memorisanje lokacije na kojoj je uređaj skinut sa nosača radi lakšeg traženja vozila na parkingu

Leave a Reply