Gadgets

Garmin Swim sportski sat

Sportski sat namenjen specijalno za plivače u zatvorenim bazenima. Beleži dužine bazena, broj zaveslaje, preplivane dužine i još mnogo toga. Automatski prepoznaje tip zamaha tokom promene tehnike plivanja. Napredne opcije treninga uključuju intervale i istoriju treninga.

Garmin Swim™ – prvi sat osmišljen isključivo za plivanje s kojim ćete moći pratiti vrstu i broj zamaha, pređenu udaljenost, tempo, preplivanu dužinu i još mnogo toga. Ovaj dizajnom tanak sat takođe daje mogućnost plivačima praćenje vežbi i intenzivnih treninga u realnom vremenu.

Garmin Swim možete koristiti odmah – dovoljno je samo uneti dužinu bazena i početi plivati. Njegov tanak dizajn omogućit će vam da nesmetano i bez otpora prolazite kroz vodu. Baterija Garmin Swim sportskog sata traje otprilike godinu dana, a možete je jednostavno sami zameniti.

S Garmin Swim sportskim satom možete se koncentrisati na tehniku plivanja bez razmišljanja koliko ste dužina bazena preplivali. Naime, ovaj sat automatski prepoznaje stil plivanja i meri preplivane dužine, zamahe, udaljenost, tempo i dr.

Sa nekoliko pritisaka na tastere sata, možete zapamtiti intenzivne treninge ili podesiti početno vreme bez neprestanog gledanja na sat bazena. Garmin Swim čak izračunava swolf rezultat kao bi pomogao postići efikasnost, što ga čini savršenim za bazensko plivanje na svim nivoima treninga. Intuitivni korisnički interfejs sadrži 6 tastera putem kojih se brzo i jednostavno dolazi do svih funkcija.

Po završetku treninga učitajte svoje podatke na Garmin Connect™ (http://connect.garmin.com), web stranicu za besplatnu online analizu i jednostavno i brzo prođite kroz svoj trening, pratite rezultate, razmenjujte treninge i podatke s trenerima, prijateljima i učestvujte u online fitness zajednici s više od 80 miliona aktivnosti širom sveta. Čarolijom ANT + ™ bežične tehnologije i USB prijemnika koji je u paketu sa Garmin Swim satom, podaci treninga plivanja automatski se prenose na računar kad je sat u dometu prijemnika.

Garmin Connect je kompatibilan s Mac® i Windows® operativnim sistemom.

Leave a Reply