genius-dx-l8000-2
Gadgets

Genius DX-L8000 miš radi na svim podlogama

Geniusov BlueEye DX-L8000 miš opremljen je sa 6 tastera, a integrisana Genius senzo BlueEye najnovije generacije omogućava rezoluciju od čak 1.200 dpi.

Takođe jako bitno,  miš je moguće  koristiti na gotovo bilo kojoj površini, uključujući drvene stolove, kauče, štof, tepihe,  zamagljeno staklo i mermer, što znači bilo gde vam je potrebno – gde inače koristite svoj laptop.

genius-dx-l8000-1

 

Ističe se i ergonomski dizajn sa gumenim slojem levo i desno – pruža udobnost za dugotrajni rad, ali je orijentisan na desnoruke.  Pored Scroll točkića sa 24 stepena, tu je i specijalni F taster za  „leteće“ pomeranje, kretanje kroz dokumente – smešten neposredno ispod točkića.

genius-dx-l8000-4

Od ostalih befita treba napomenuti Stick-N-Go sistem za prenošenje sa laptopom – jednostavno zalepite nosač za notebook ili drugi predmet i potom miš preko patenta zakačite za taj uređaj. USB pico-prijemnik i Stick-N-Go ležište pakuju se u odgovarajući otvor na samom mišu kada ih ne koristite, za lakši prenos.

genius-dx-l8000-2

Genius DX-L8000 se napaja jednom AA baterijom, a radi uštede energije dolazi opremljen prekidačem za uključivanje/isključivanje. Zahvaljujući naprednom inženjeringu, DX-L8000 može na jednoj AA bateriji izdržati čitavih godinu dana uobičajene upotrebe.

genius-dx-l8000-3

DX-L8000 dostupan je u opremljenijim prodavnicma opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2.200 dinara.

Leave a Reply