Gadgets

Genius Energy miš sa punjačem

Genius je lansirao novu hibridnu inovaciju – miš sa ugrađenom baterijom za punjenje smartfona.

Uređaj jednostavnog imena kombinuje klasični bežični miš, idealan za rad u kancealrijskim programima, surfovanje Internetom i korišćenje najšireg spektra aplikacija, sa ugrađenom litijum-polimerskom baterijom iz koje možete puniti svoj pametni telefon.

Ova kombinacija štedi prostor na putovanjima i dobro će doći svima koji kod pakovanja putne torbe uvek merkaju šta ubaciti u nju, a što ostaviti kod kuće. Ne morate da brinete da ćete korišćenjem miša isprazniti bateriju – jer Genius Energy Mouse ima ugrađenu i posebnu malu bateriju koja se koristi isključivo za napajanje miša dok je u upotrebi.

genius-mis-punjac

I jedna i druga baterija pune se putem priloženog micro USB kabla. Baterija za punjenje smartfona ima kapacitet od 2.700 mAh, što znači da sa njom možete do kraja napuniti i najzahtevinije modele koji se danas nalaze na tržištu, a može da posluži i kao punjač MP3 playera i ostalih manjih gadžeta. Poseban LED indikator ugrađen na mišu signalizira stanje napunjenosti baterije.

Genius Energy Mouse je dostupan u opremljenijim prodavnicma opreme za računare u četiri boje (metalik plavoj, metalik crvenoj, srebrnoj i ružičastoj) po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 2,600.00 dinara.

Leave a Reply