Gadgets

Genius Ergo 8800 bežični miš

Genius je predstavio novog bežičnog miša namenjenog pre svega kancelarijskim korisnicima, oznake Ergo 8800, sa nekoliko karakteristika koje će posebno zainteresovati korisnike Windowsa 8.

Napredan, ergonomski dizajn olakšava višesatno korišćenje i drži šaku, staće i ruku u prirodnijem položaju koji manje umara i pomaže sprečavanju bol koji tipično nastaje od kumulativnog opterećenja.

genius-mis

Ergo 8800 nudi praktičan i brz pristup posebnim funkcijama Windowsa 8. Omogućava brzu navigaciju i prebacivanje aplikacija, kao i pristup Charms prečicama. Moguće je, takođe, brzo prebacivanje između zadnje korišćene aplikacije i startnog sistema. Tu su i četiri zasebna tastera koje služe za brzo prebacivanje za stranicu napred ili nazad, „leteći“ scroll kao i izbor rezolucije između 800, 1.200 i 1.600 dpi.

Miš je zasnovan na infracrvenom senzoru koji je izuzetno precizan, ali istovremeno omogućava i znatno duže trajanje baterije. Sa dve AA baterije Ergo 8800 može da izdrži i neverovatnih 36 meseci rada. Ukoliko želite, moguće je umesto dve da miš radi i samo sa jednom baterijom.

Bežični prijemnik može se spakovati u kućište miša dok se ne koristi, a i ovaj model dolazi sa poznatim Geniusovim sistemom Stick’n’Go koji omogućava da ga pričvrstite za praktično bilo koju površinu.

Ergo 8800 dostupan je u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 199 kuna.

 

Leave a Reply