Gadgets

Genius HP-02N Live prenosive slušalice

Sjajan poklon za sve audiofile su ove praktične Genius HP-02N Live slušalice. Glavna prednost ovih slušalica je to što spadaju u domen klasičnih slušalica čime se garantujeudobnost, a opet ekstrenmo su prenosive jer se “prelamaju” u čak tri tačke.

Kada se sklope bukvalno staju u dlan jedne ruke, a sa njima dolazi i kabl digačak 1, 5 metara čime se omogućava “dohvat” muzike sa bilo kog uređaja, pa i slušanje muzike u pokretu kada plejer/telefon možete držati u torbi.

5296974417 23d843fdb4 z Novogodišnji pokloni: za njega

Takođe, kako su slušalice plastične i kada se sklope imaju par oštrijih ivica, Genisu je za lak i siguran prenos obezbedio tvrdo kućište (dolazi u pakovanju) u koje se slušalice odlažu prilikom prenosa, i recimo savršeno se odlažu u bilo koju laptop torbu. Ovo je posegan tip naglavnih slušalica čija se lučna veza pozicionira umesto iznad glave – iza glave.

5296978533 6923819fbc z Novogodišnji pokloni: za njega

Slušalice su veoma udobne i nema neprijatnog stezanja, a da vam ne bi spadale, na svakoj zvučničkoj školjci nalazi se rotirajuća, gumirana mekana zakačka kojima se slušalice pozicioniraju tačno na ušni kanal.

Ove praktične slušalice i sjajan poklon mogu se nabaviti u Positiveu po ceni od 1820 dinara.

Leave a Reply