Gadgets

Genius LuxePad A110 i A120

Genius je predstavio je tastaturu razvijenu posebno za tablete sa Android OS-om koja vam omogućava da vaš tablet koristite kao pravi računar. Geniusov novi izum dolazi u dve verzije – Genius LuxePad A110 i LuxePad A120.

genisu-a110

Genius LuxePad A110 je žičana tastatura koja se na tablet spaja preko mikroUSB priključka, preko koga se i napaja. Instalacija nije potrebna – tastaturu možete koristiti od trenutka kad je spojite na tablet.

Pored uobičajenih tastera, na tastaturi se nalazi i deset tastera koji će vam olakšati korišćenje tableta – poput tastera za upravljanje medija plejerom, zaključavanje tableta ili pristup e-mailu. Uz tastaturu je uključen i stalak koji će držati vaš tablet pod odgovarajućim uglom dok radite.

genisu-a120

Genisu LuxePad A120 pored tastature poseduje i zaštitnu navlaku za tablet. Navlaka je opremljena klizačem i može se lako podesiti da sigurno drži bilo koji tablet dijagonale 7 do 8 inča.

U zaklopljenom obliku, kombinacija navlake i tastature u modelu A120 štiti vaš tablet od oštećenja, udaraca i ogrebotina, a u rasklopljenom obliku pretvara ga u pravu radnu stanicu, na kojoj izuzetnom brzinom možete odgovarati na e-mailove, dorađivati table ili pisati tekstove.

Genius LuxePad A110 i A120 će uskoro biti dostupni su u svim opremljenijim prodavnicama računarske opreme po preporučenim cenama od oko 1100 dinara odnosno 1700 dinara.

Leave a Reply